Златни правила за носене на всеки елемент от комплект дамски бижута

Posted by copywriting 07/06/2019 0 Comment(s)

“Пристрастяването” на дамите към бижутата не стихва с възрастта, за разлика от шумните купони и по-секси облекло, което подчертава добре оформеното тяло. Вие склонни ли сте да изхарчите и последните си пари, ако забележите впечатляващ комплект накити на някоя витрина или попаднете на качествена изработка в уеб сайт? Е, в реда на нещата си е, а оправданието винаги е повече от основателно – точно в тях се крие истинска уникалност! Аксесоарите имат способността да очароват безмълвно, крещейки "вземи ме”. Вероятно още от пръв поглед си представяте как изглеждате с новата рокля и чудесното допълнение в пълен комплект колие, обеци, пръстен и гривна.

Златни правила при носенето на цял комплект бижута и на отделните компоненти от него

По-затворените и консервативни деколтета изглеждат по-добре с висящи верижки с различна дължина и висулка.Посочените съвети не се изчерпват дотук, но представляват основните стъпки към добрата визия. Всеки елемент има своя роля в очертаване облика на жената, като понякога не се налага да се показват всички бижута, с които разполагате. Проявете малко личен нюх и потърсете поне още няколко мнения за решението на завършения външен вид. Запомнете, че не винаги “колкото повече е толкова повече”.

Съчетайте колието правилно

Дължината, формата и големината на колието будят най-голям интерес, тъй като всеки, който разговаря с вас, се намира точно срещу него. За целта изберете някакъв вид самостоятелна огърлица и някой по-малък акцент, или цял комплект, но с по-малки и ненатрапчиви форми и цвят. Имайте предвид облеклото си – по-обемни украшения около врата се носят при V-образните деколтета, по-разголени блузи или рокли с тънки презрамки. По-затворените и консервативни деколтета изглеждат по-добре с висящи верижки с различна дължина и висулка. Внимавайте с цветовото съответствие, особено ако поводът е по-официален. В такива случаи е добре да се заложи на един цвят, който не е контрастен.

Внимавайте с обеците

Понякога се залага на големи обеци, които изключват носенето на колие – центърът е в тях. Понякога са едва забележими – имат леко загадъчна функция. Уверете се, че когато избирате комплект от няколко части, обеците са подходящи за формата на лицето Ви. Това е изключително важен фактор за ослепителната визия. Прическата също е важна. Модните специалисти в областта препоръчват по-обикновена прическа при по-акцентиращи обеци, и обратно. От значение са още гримът и останалите аксесоари.

Обърнете внимание на дланите си, когато носите пръстен

Пръстените могат да варират – от тънки и елегантни, до доста по-големи – с камъни и т.н. Имайте предвид, че големият пръстен привлича погледа към движението на ръцете. Освен него, под обсег са дланите Ви – видът на ноктите Ви, цветът на лака и различните декорации по него. Ако бижуто е прекалено шарено и голямо, то маникюрът трябва да е семпъл, още повече, ако имате и гривна на китката.

Украсете китките си по подходящ начин

Гривните са чудесен накит и алтернатива на по-скъп аксесоар – часовник. Ако притежавате по-тънка гривна в комплекта си, бихте могли да сложите още няколко до нея, но внимавайте да не стане прекалено. Материалите трябва да си подхождат и да са само на едната ръка. В случай, че имате и пръстен, бъдете още по-наблюдателни към крайния си външен вид. Гривната е чудесен избор за внасяне на акцент на ръката, особено когато ръцете са голи.

Leave a Comment