Колието - най-важното бижу за жената

Posted by admin 23/04/2019 0 Comment(s)

SXY jewellery предлага различни колиета за жени.Любовта на жените към бижутата е всеизвестна. Пламъкът към тях никога не угасва, за разлика от обичта към повечето мъже. Колиетата са сред най-честия избор за подаръци от страна на мъжете към слабия пол. С тях те “играят” на сигурно, когато предстои важен повод. Този жест показва по-близко отношение и винаги оставя добро впечатление у жените. Психологически доказано е, че блясъкът от различните материали на изработка (злато, сребро, стомана, кристали) са способни да оставят без дъх нежните дами (разбира се, в добрия смисъл). Изборът на колие изисква прецизност и добър вкус, защото придава изтънченост.

Какво подсказва колието за жената?

Стила и вкуса

Някои дами залагат на по-класически тип колиета, а други са склонни да експериментират в много повече насоки. Изборът винаги е труден поради огромното разнообразие от модели. Заради това се изисква правилен подбор. Аксесоарът около врата може да варира от тънка верижка с малки камъчетата, които придават семпъл вид на визията, до дълги и по-изпъкващи колиета върху дрехата. Със сигурност всяка дама има поне няколко вида, но всички те подсказват стила, който следва.

Класата

Класата не е символ само на финансови възможности, а напротив - по-скоро на вкус. Както при дрехите, така при бижутата, не са необходими стотици левове, за да изглеждате скъпо. Добре подбраното облекло, съобразено с правилните аксесоари, е първото, което се забелязва. Класната жена се познава още по походката, маниерите и интелигентността. Всичко това се изгражда продължително, но красивото колие на врата винаги събира погледите.

Индивидуалността

Уникалността на човек се крие в малките детайли. Благодарение на бижутата, и в частност на колиетата, една жена винаги може да изглежда очарователно. Това е част от малките тайни на дамите. Дори изцяло черно и семпло облекло (ежедневна рокля, пола с тениска, дънки и блуза) може да придаде изкусителна визия на една дама, ако се подчертае с впечатляващо колие. Изборът на стомана или кристал винаги е добро решение.

Видове колиета според типа предназначение

  • Колиета за ежедневна употреба - в колекцията на всяка жена присъстват поне няколко колиета (в повечето случаи са значително голям брой). Ежедневните колиета могат да бъдат много различни - по-масивни или по-малки. Подходящи са стоманените колиета с различни висулки, както и някои кристали. С тях всяка жена има различен почерк - красотата изпъква без наложен стереотип.
  • Колиета за официални поводи - всяка дама трябва да притежава поне един изискан комплект или колие за важните поводи в живота. Това винаги води до положителен резултат - изпъква сред тълпата, а одобрителни погледи буквално “валят”. Тук е добре да се заложи на по-скъп материал - злато (бяло или жълто), перли и други. За официален повод е добре да се подбере по-масивно бижу или нещо семпло - в зависимост от облеклото. Има едно важно правило, което не бива да се нарушава - по-изчистеното облекло изисква по-привличащи бижута, и обратно - когато акцентът е върху дрехата, колието трябва да бъде малко и тънко.

Leave a Comment