Неоновите бижута няма да се забравят така лесно и могат да бъдат тенденция всяко лято, така че трябва да знаете всички най-добри начини да ги носите. В крайна сметка е доста забавно да се носят такива бижута и да радват окото със искрящи цветове! Направете бляскаво изявление, подправете тоалет или просто добавете цвят към работния си гардероб. Без значение какъв е Вашият стил или вкус, определено ще намерите нещо, което Ви подхожда от неоновите бижута. 


1. Смесете текстурите

Съчетайте колие с мъниста с обеци от пера или пластмасови неонови гривни с гривни с шипове или метални маншети. Можете също да смесвате златни и сребърни бижута с Вашите неонови бижута. Неоновите пръстени също биха изглеждали зашеметяващо със сребърни гривни!

2. Дрехите трябва да са семпли и опростени

Не искате Вашите бижута да се конкурират с рокля на цветя, нали? Така че изберете дрехи, които не се набиват на очи. Опитайте се да носите плътни дрехи вместо шарки. Това правило обаче си има и изключение. Можете да изберете обикновен модел дрехи на ивици.

3. Цветовете могат да блокират!

Това е смел начин да носите неонови бижута! Съчетайте смели сини обеци с ярко жълта огърлица или лаймово зелени часовници с ярко розови гривни. Бъдете креативни, но не смесвайте повече от 3 цвята наведнъж и оставете поне един цвят да бъде неутрален, за да балансирате нещата.

4. Носете неонови бижута на работа

Неоновите бижута могат да се носят с неутрални костюми и се съчетават лесно с бежови, бели, сиви и тъмносини дрехи! Неоновите бижута могат да изглеждат наистина фантастично! Уверете се, че сте ги комбинирали правилно. Носете неонов обръчи обеци вместо сребърните варианти или смесете една неонова гривна с бонбонов пръстен за ръка. Не забравяйте, че по-малкото винаги е повече, особено на работа.

5. Носете черно

Търсите начини да носите неонови бижута вечер, без да изглеждате небрежно? Носете ги с Вашата LBD рокля (малка черна рокля) за максимален ефект! Можете също така да носите тесни дънки или черен клин и красив топ. Неоновите бижута ще изпъкнат и ще изглеждат фантастично до черно. Освен това, това може да помогне на черния Ви тоалет да изглежда по-летен.

6. Поддържайте го минимално

Ако едва сега се запознавате с неоновите бижута, не скачайте с главата напред! Първо трябва да обмислите добре стила си и избора на дрехи. Изберете няколко тънки неонови гривни или чифт неонови малки обеци. Може също да искате да носите огърлица с висулка с някои неонови прелести. Добавяйте и надграждайте бавно и по-малко!

7. Не забравяйте за устните и ноктите си

Съчетайте ноктите и устните си с бижутата си! Или може би ги контрастирайте с Вашите бижута! Ноктите и устните са идеалното място да станете по-креативни през лятото и със сигурност ще бъдете забелязани за това. Уверете се, че останалата част от Вашия грим и облекло е много семпъл!

Надяваме се, че тези съвети са Ви дали някои идеи как да носите неонови бижута този сезон! Тази статия вдъхновява ли Ви да опитате нещо ново и различно?