Меню
Your Cart

Сребърни бижута

Предимствата на бижутата от сребро

Среброто се използва от човечеството от хилядолетия. При някои народи точно този метал се е смятал за основния символ на богатството и разцвета. В онези времена на изделията от сребро са им приписвали мистични способности, а днес не всички вярват в тях. Но въпреки това всички харесват бижутата от сребро по различни причини.

Най-важната от тях е, че сребърните бижута днес са достъпни за абсолютно всички. Заедно с това, по изящество и изтънченост на тях няма равни. Точно заради тези им качества бижутерите много обичат този мек метал, с него се работи лесно, а изделията се получават изключително красиви и елегантни. Освен това среброто в бижутата се хармонира страхотно със скъпоценните и полускъпоценните камъни. Можете да се убедите в красотата на изделията от сребро, ако разгледате нашите предложения за бижута от сребро.

Всеки човек може да носи сребърни бижута, независимо от възрастта на цвета на кожата. Този благороден метал не предизвиква алергични реакции дори и при контакт с най-чувствителната и нежна кожа. Среброто оказва на организма благоприятен, оздравяващ ефект. Неслучайно от древни времена богаташите се хранят със сребърни прибори и пият от сребърни чаши. Сребърните йони оказват смъртоносно въздействие на вредните микроорганизми. И до днес има поверие, че ако почукаш със сребърна лъжичка по първото зъбче на бебето, всички останали зъбки ще растат здрави и равни.

Среброто въздейства благоприятно на нервната система на човека, понижава артериалното налягане, помага при главоболие.

Съвременните дизайнери въплъщават със сребро най-различни идеи. Ажурни обеци, необикновено красиви висулки, пръстени с необикновени форми, колиета и много други – разгледайте предложенията ни и изберете най-подходящото бижу от сребро специално за Вас или за близки за Вас хора.

Още едно предимство на бижутата от сребро е, че могат да се носят с всяка дреха, на всяко мероприятие и в ежедневието.

Защо да изберете сребърно бижу?

Във всички времена златото е било символ на разкош и благосъстояние. Трудно е да се види човек, който не обича бижутата от този метал. Само че има изключително много хора, които предпочитат украшенията от сребро. Това се обяснява не само с това, че среброто е по-евтино от златото, много от бижутерийните изделия от сребро струват колкото златните. Много баби и мами препоръчват на дъщерите и внучките си да носят сребърни бижута, докато навършат пълнолетие. Свързано е с това, че когато те са били юноши, златото се е смятало за много скъп метал и малко хора са можели да си позволят да си купят златни бижута. Освен това, слагайки си златно бижу, човек изпъква сред останалите, а на младите момичета това не им е необходимо.

В днешно време често можем да видим жени, а и мъже, които носят много злато. Трудно е това да се нарече красота, изглежда прекалено и безвкусно.

При избор на бижута специалистите препоръчват да се ръководите от собствения си вкус и усещане. За много хора среброто е по-благороден метал от скъпото и разкошно злато, това също трябва да се има предвид при избор на бижу. Разгледайте нашия каталог от сребърни бижута. В нашия сайт сме представили широк избор от изискани украшения. Бижутата от сребро са били популярни още преди хиляди години. Среброто е не само благороден и изискан метал, той има и лечебни свойства.

Предимствата на сребърните бижута:

  1. Този метал оказва подмладяващо действие. От древни времена хората знаят, че носенето на сребро запазва младостта за години напред.
  2. В сравнение със златните бижута, сребърните изглеждат по-леки. Бижутерите знаят, че среброто се топи добре и от него може да се създаде изискано и изтънчено украшение.
  3. Бижутата със скъпоценни камъни могат да подчертаят статуса и изискания Ви вкус много по-добре от златните бижута. Но не трябва да ги носите всеки ден. За ежедневния Ви живот е по-добре да изберете по-практични украшения.

Можете да закупите сребърно бижу за мъж или за жена, без да излизате от дома си и на невероятни цени – изберете от нашия сайт!

Brand: SXY Jewellery Модел: SS13351
Дамски сребърен комплект "Кристали" включващ колие, обици и пръстен - изработени от сребро - проба 925 с родиево покритие. Обиците са с английско закопчаване, което е сигурно и надеждно. Размери : Верижка:  дължина по избор Обици: 1.5 см  х 0.7 см Висулка: 1.5 см х 0.7 см Пръст..
242.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: SS6083
Дамски комплект изработен от сребро проба 925 с родиево покритие, циркони и седеф. Размери : Верижка: дължина  40.0 см + удължение 2.0 смобици: диаметър 1.0 смПоръчвайки бижу от магазина за бижута SXY Jewellery, получавате подарък - елегантна опаковка и сертификат с 2 мес. гаранция...
89.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: SB13350
Дамски комплект"Цветя"изработен от сребро - проба 925 с родиево покритие, седеф, емайл и цирконии.Размери : Верижка: 40,00 см. с 5,00 см. удължение.Обици: 2,5 см. х 4,00 см. (обиците са с английско закопчаване)Висулка: 2,5 см. х 3,5 см. Поръчвайки бижу от магазина за бижута SXY Jewellery, получава..
216.00 лв. 270.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: SB13352
Дамски комплект"Цветя"включващ колие, обици и пръстен - изработени от сребро - проба 925 с родиево покритие, в съчетание със седеф и цветни цирконии.Размери : Верижка: 45,00 см. Обици: 2,0 см. х 2,0 см. (обиците са с английско закопчаване)Висулка: 2,0 см. х 2,0 см.Пръстен: Размер 7; (53) Поръчвайк..
208.00 лв. 260.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: SB13333
Дамски сребърен комплект бижута във формата на вилица и лъжица, украсени с цирконии и перла. Комплектът включва обици с размери: 1,40 см. / 0,40 см. (Закопчаването е на винт.) и колие с размери: Висулка: 1,70 см., Верижка: 40,00 см. Среброто е с родиево покритие което означава, че то няма да промени..
99.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: SB13340
Елегантен дамски комплект изработен от сребро - проба 925 с родиево покритие. Размери : Верижка: 40,00 см.Висулка: 2,2 х 3,0 смОбици: 1,5 х 3,0 см Поръчвайки бижу от магазина за бижута SXY Jewellery, получавате подарък - елегантна опаковка и сертификат с 2 мес. гаранция...
176.00 лв. 220.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: V02382
Дамски комплект изработен от сребро - проба 925 с родиево покритие и черен емайл. Размери : Верижка: 42,00 см.Поръчвайки бижу от магазина за бижута SXY Jewellery, получавате подарък - елегантна опаковка и сертификат с 2 мес. гаранция...
129.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: SE3067
Изискани и нежни дамски обеци изработени от сребро и перли. Перлите имат уникална красота и блясък. Тези обеци ще подчертаят вашата индивидуалност...
29.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: SB30052
Обици от сребро и перли.Изискани и нежни дамски обеци изработени от сребро и перли , инкрустирани са с камъни-циркони. Перлите имат уникална красота и блясък. Тези обеци ще подчертаят вашата индивидуалност.Размер: 5,00 х 1,00 см...
50.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: Y9811
Дамски сребърни обици, висящи, на винт, с циркони "Клонче". Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира.Възможно ли е да има обици, които могат да бъдат носени както всеки ден, така и на официален повод. Отговорът е - да. Интересното при..
111.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: Y9765
Дамски сребърни обици, висящи, с циркони "Пеперуди". Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Интересното при този модел е, че "висящата част" минава през ухото, като Вие избирате колко да бъде дължината на обиците. Бижуто е много не..
45.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: Z14756
Дамски сребърни обици, висящи, на винт, с циркони "Съзвездие". Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Подходащи са за ежедневието и са страхотен избор за подарък. Закопчаването на обеците е надеждно и здраво.Широчина -1.50 смД..
69.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: FYE10638
Дамски сребърни обици с черен емайл. Среброто е с родиево покритие което означава, че то няма да промени цвета си със времето или да се оксидира.Размер: 9,00 см. х 1,00 см.С покупката на сребърни обици - модел FYE10638, получавате елегантна подаръчна опаковка и сертифик..
69.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: E2181
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретен циркон. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Размери:..
40.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: E2898
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли без циркони, камъни или други кристали. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието.Размери:Диаметър: 1.3 смШир..
40.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: E3034
Дамски сребърни обици малки халки, изчистени, семпли без циркони, камъни или други кристали. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието.Размери:Диаметър: 1.1..
40.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: E31025
Дамски сребърни обици тип халки. Моделът е изчистен без циркони. Обиците са с плетка наподобяваща верига. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подхода..
40.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: E3181
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретен циркон. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Размери:..
45.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: E3249
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретни миниатюрни циркончета. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък..
45.00 лв.
Brand: SXY Jewellery Модел: EL070015
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли, без камъни. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Диаметър: 1.30 ..
36.00 лв.
Показани 1 от 20 | 566 (29 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече