Меню
Your Cart

Начини на плащане

Начини на плащане
Заплащането на  стоките се извършва по няколко начина:
"Плащане при доставка"
Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента, поръчал стоката.
 
 
През "PayPal.com"

С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта ( Visa, MasterCard, Diners, AmEx ) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете
данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки).
Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в SXYJEWELLERY.COM за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера.
При плащане с PayPal има такса от 5%.
През "peysera"
С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта ( Visa, MasterCard, Diners, AmEx ) издадена от Българска или чужда банка.
 
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече