Кои украшения помагат на жените да постигнат целта си?

Posted by i.atanasova 22/07/2019 0 Comment(s)

Пръстените са за активни, делови дами и собственички на малък бизнес.Какво се подарява на жена е вечен въпрос? Той особено вълнува мъжете около 8 март. Жените винаги са много – дъщери, майки, съпруги, тъщи и т. н., включително колежки. Справянето в женски колектив е по-лесно – на всяка по цвете, искрена усмивка, и биваш разбран! С роднините и близките проблемите са повече. Тук е нужен творчески подход. Следващата, не най-стандартна информация, ще помогне за постигане на целта и на този, който подарява, и на този, който получава подаръка. Мъжете обсипват със злато и сребро избраниците си от незапомнени времена.

На кого какво е нужно, за да е не само красиво, но и полезно?

 • Златни медальони и верижки се подаряват на онези, които са под постоянно нервно натоварване на онези, които зависят от собственото си настроение. Те успокояват, уравновесяват и понижават раздразнителността.
 • Пръстените са за активни, делови дами и собственички на малък бизнес.
 • Златните обици помагат на жената да се справи с комплексите, да смени ценностите се, залегнали от детството.
 • Среброто е много мистичен метал. Особено са полезни за жените сребърните верижки и пръстени. Верижката помага за бързо ориентиране и за намиране на нужното направление. Пръстенът е за придобиване на мъдрост. А това е едно от най-необходимите качества за всеки от нас.
 • „Най-добрите приятели на жените са диамантите“. Тази известна на всички фраза е напълно основателна. Как се нарича този, който помага за постигане на целта? Правилно наричаме го Приятел. А украшенията с диаманти действително помагат за постигане на целта, за известност и слава. Те ни карат да „започнем да действаме“ (особено са необходими на срамежливите девойки и жени). Може би на това влияе енергията на камъка, а може би повишаването на самооценката.
 • Диамантът може да се замени с цирконий. Той действа по-меко. Още по-евтин вариант са „блестящите“ бижута с пайети. Крайният резултат е един и същ. Украшенията с камъни имат своите предимства.
 • Перлата привлича любов и благополучие. Речната перла може смело да се носи върху тялото, а морската по-добре облечена в метал (докосвайки се до тялото, при често носене тя може да предизвика апатия).
 • По-безобиден и по-концентриран от перлата е седефът. Той способства за укрепване на семейството и неговото благополучие, предпазва брака. Изделията от него изглеждат великолепно и придават празничен вид на всеки тоалет.
 • Родонитът е камък с розоват цвят, който помага за реализиране на скритите таланти. Подходящ е за творческите жени. Украшението от него във вид на сфера или висулка може смело да се подари на актриси, възпитателки, учителки и медицински сестри.
 • Особено са полезни за жените сребърните верижки и пръстени. Лазуритът прилича на обсипано със звезди южно нощно небе с дълбок син цвят. На тези, които носят обици, пръстени, медальони с камъка, неочаквано се изпълват плановете и проектите. Лазуритът се обрамчва със злато или с месинг.
 • За търсещите жени, стремящи се да преобразят всичко, добър помощник е хризопразът. Този златисто-зелен минерал от ябълков до изумруден оттенък изглежда много красиво в гердани, колиета, медальони и обици. Той стимулира мозъчната дейност, обмяната на веществата, помага в сложни ситуации.
 • Един от камъните на новото време е чароитът. Изключителен подарък за бизнес-партньори от женски пол са вази, кутийки, настолни украшения от него. Те дават усещане за единство и взаимно разбиране. Освен това този подарък със сигурност не изглежда евтин. Камъкът е рядък и се цени високо. Медальон или пръстен от чароит може да се подари на съпругата те хармонизират брачните отношения. Пръстенът трябва да се носи на безименния пръст на дясната ръка, но не постоянно. За камъните може да се говори много.
 • Но трябва да се отдели внимание и обикновените бижута. За тяхното изготвяне се използват много различни материали, като често те не отстъпват на „истинските“ бижутерийни изделия, а по цена са достъпни за всички. Тук е важна формата.
 • Например, украшенията във вид на сърца, пеперуди, кончета дават любов и щастие. Изящните, изпълнени в абстрактен стил вещи дават творческа енергия. Брошки и висулки във вид на хищни зверове предизвикват ниво на лека агресия, необходима за постигане на целта, и защитават от ненужно общуване.
 • Украшенията от керамика поддържат здравето. А всички украшения, включващи в себе се кръг или сфера, винаги привличат пари.

Не забравяйте, че при избора на подарък за жена е желателно да се отчитат нейните стил, професия и увлечения, както и характерът. Думите, които ще изречете при подаряването, могат да увеличат ценността на подаръка в пъти. И главното правете подаръци по-често! За всеки повод! Ако нямо повод измислете го! Ако не можете да измислите подарявайте „просто така“! Един бонбон, целувка или нежна прегръдка с думите „това е за теб“ ще направят Вашата жена по-щастлива!

Leave a Comment