Как се носи пръстенът от волфрам?

Posted by copywriting 22/07/2019 0 Comment(s)

Среброто изглежда особено добре с волфрамови украшения.

Волфрамът е метал, известен със своята твърдост и великолепен тъмно-сребрист цвят. Той се използва в различни бижутерийни изделия, но пръстените от този материал се ползват с особена популярност. Здравината на метала позволява украшенията да останат красиви дълги години.

Стилът на пръстена

Преди да изберете как ще носите волфрамовия пръстен, е важно да разгледате неговия стил.

Много изделия са изработени със съвременен, авангарден дизайн, който изглежда прекрасно модни дрехи, докато други са с прости и тънки линии.

При избора на Вашия пръстен като допълнение към външния Ви вид, преценете неговото визуално тегло: дали изглежда лек или тежък? Това ще Ви помогне да решите, какви други елементи да включите като допълнение към образа.

Съчетаване на други скъпоценности с волфрамов пръстен

Тъй като пръстените от волфрам, като правило, са прости, но смели, можете да носите с тях практически всякакви украшения, които Ви харесват.

Среброто изглежда особено добре с волфрамови украшения, но можете да носите и интересен смесен метал, съвместявайки го с различни типове злато.

Може да се съчетае, например, комплект гривни от смесени метали и минималистично, съвременно колие. Този стилен, елегантен образ ще бъде уместен за различни ситуации.

Съответстващ маникюр

  • Тъмният лак за нокти изглежда фантастично с по-тъмни оттенъци на волфрам.
  • Опитайте бордо, кобалтов или тъмно-зелен лак за потресаващ ефект.
  • Металически лак за нокти също ще добави съвременност.
  • Сребърните или бронзови оттенъци ще отделят и подчертаят красотата на метала.
  • Ярките неонови цветове са модни и също се съчетават добре с волфрам.
  • Пурпурният или тюркоазен оттенък ще придаде стилен завършек на Вашия образ.

Къде може да се носи волфрамовият пръстен?

Благодарение на красотата на метала, с него може да се отиде практически навсякъде. Волфрамовият пръстен и много здрав и може да го носите, без да се притеснявате, че ще се надраска или счупи. Той е идеален избор за ситуации, при които сте облечени всекидневно, но не искате да се откажете от аксесоарите. Пръстените от волфрам са достатъчно симпатични, за да се носят и в по-формални ситуации и особено ако украшението съдържа скъпоценни камъни или интересна гравировка.

Облекло

Всеки път, когато искате пръстенът да изпъква, избирайте дрехи с три-четвърт ръкав. Това дава шанс Вашето украшение да блести. Волфрамът се съчетава почти с всеки цвят, но най-добре изглежда със студени или тъмни оттенъци.

Leave a Comment