Как да изпъкнем по оригинален начин с бижута с Мурано?

Posted by admin 16/05/2019 0 Comment(s)

Мурано се нарича Венецианското стъкло, от което се произвеждат различни накити.Всеки аксесоар представлява важна част за създаване на съвършенна визия на жената. Дамите са суетни, интересуват се от модните тенденции и винаги имат за цел да изпъкнат пред останалите. Обикновено търсят нещо ново и нетрадиционно, което да добавят в гардероба си. Несъмнено, това би могло да бъде постигнато с бижута от мурано. Тези така впечатляващи украшения винаги правят добро впечатление, защото изработката им е доста разнообразна. Това са т. нар. стъклени аксесоари, които добавят цвят и блясък към всеки стил. При носенето им няма строги правила и са подходящи за ежедневието.

Какво е Мурано?

Мурано се нарича Венецианското стъкло, от което се произвеждат различни накити. Името идва от родното му място - остров Мурано. Стъклото е едно от най-добрите открития от човека в миналото. Смята се, че в Европа още през далечния 10 век Мурано се превръща в център за производство на висококачествени стъклени предмети. Макар и малък островq близо до Венеция, той става синоним на изящество, елегантност и фин стил, представен чрез различните произведения. Стъкларският занаят придобива голяма популярност и високо търсене, но всички се опитват да запазят тайната на изящните форми, уникалните и оригинални дизайни. Днес ще откриете невероятни бижута от Мурано с брилянти цветове.

Защо да изберем бижу с Мурано?

Изделията са оригинални

Бижутата с Мурано са с разнообразни форми и цветове. Изработват се както самостоятелни обеци, гривни и висулки, така и в цели комплекти. Венецианското стъкло прави впечатление от далече, така че не пропускайте да си купите от оригиналните бижута. Внимавайте единствено със стойността на качество - бижутата с Муранско стъкло трябва да притежават сертификат за качество.

От бижутата с Муранско стъкло лъхат традиции

Муранското стъкло е открито преди много години, а от него първите майстори са произвеждали множество стоки. Така и до днес, от различните модели бижута лъха ценност и традиции. Добрата ръчна изработка не остава незабелязана сред дамите, които се грижат за добрия си външен вид.

Елементите могат да бъдат много различни

Почти няма форма и цветове, които да си представите и те да не съществуват при бижутата с Мурано. Аксесоарите са толкова различни, така че рядко ще забележите еднакви модели. Заложете на украшения, които биха се вписали най-добре в ежедневната Ви визия. Трябва да сте по-внимателни с цветове, ако избирате цял комплект. Иначе, отделните висулки, пръстен, обеци или гривна почти винаги могат да се съчетаят разумно.

Качествените бижутата не предизвикват алергии и запазват добрия си облик

Най-доброто решение е да изберете изработка с медицинска стомана и мурано. Това съчетание ще ви осигури изящен външен вид, без да се притеснявате, че ще развиете алергия от бижутата. Освен това няма нужда да се притеснявате от потъмняване и влошаване качеството на бижутата. Това би могло да стане само ако се насочите към некачествена изработка.

Цените са достъпни

За разлика от блясъка на диамантите, златото и други материали, то Венецианските бижута са в среден ценови клас, макар да са прекрасни на външен вид. Придават индивидуалност на дамската визия, защото са много по-различни от традиционното, което се предлага на пазара. Не допускайте да подминете магазин с подобна изработка, защото просто Ви изглежда лъскаво.

Leave a Comment