Как да изберем подходящата сребърна верижка?

Posted by i.atanasova 19/07/2019 0 Comment(s)

Среброто е универсален метал, който дълги векове служи на хората като валута, оръдие на труда, посуда и украшения. Последните, на свой ред, са станали незаменими в ежедневието, предполагащо спокойни и ненатрапчиви гривни, пръстени и други изделия.

Женските верижки се избират спрямо размера на фигурата, стила на обличане и дори според цветя на косата и очите. Сребърните верижки се ползват с огромна популярност както при жените, така и сред мъжете. Нерядко ги купуват за Кръщене и носене на православен кръст. Не само вярващите прибягват до сребърните украшения. Съвременната мода ги използва навсякъде. Изделията от сребро изглеждат скромно и елегантно, допълвайки делничните образи за офиса, деловите срещи, разходките с приятели. При това обикновената верижка лесно може да се превърне в изящно и запомнящо се колие. Сребърната нишка оживява и изглежда празнично и предизвикателно, ако на нея се наниже масивна висулка с ярък камък.

Женските верижки се избират спрямо размера на фигурата, стила на обличане и дори според цветя на косата и очите. Освен обичайния сребрист тон, подходящ за всяка външност, може да се избере черно сребро, или сребро с различни комбинации оттенъци. Най-популярното, златисто-розово изпълнение, елегантно подчертава красотата на изделието, прави го по-ярко и ефектно. Такива изделия изглеждат особено добре върху светла или бронзова кожа и руса коса. В нашия магазин Вие можете да изберете верижка не само по цвят. Сред многото модели задължително ще намерите именно онази, която е създадена точно за Вас! Един от най-важните критерии за избор е плетката. Има множество разпространени плетки, като например ромб, плитка, снейк и т. н. За слабите жени е по-добре да се спрат на лека, не масивна плетка, докато на по-едрите приличат удебелени варианти, изгодно подчертаващи бюста. Колкото по-сложна е плетката, толкова по-екстравагантно и претенциозно изглежда тя. Необичайните верижки успешно допълват строг, класически стил облекло, подчертават естетическите предпочитания на притежателката си, правейки образът завършен и дълбок. По-детайлизираните образи изискват незабележими украшения, за да не се претоварват визуално. Избирайки най-привлекателната плетка, обърнете внимание на размера на изделието и неговото закопчаване. Оптималната дължина за ежедневната верижка е с два-три сантиметра под вратната кухина. Но ако изделието е нужно за носене на голяма продълговата висулка или кръст, е по-добре да се избере по-къс вариант, благодарение на който висулката няма да „потъне“ в деколтето. Дългите верижки отлично се съчетават с малки украшения.

Мъжките верижки са представени в широк асортимент от най-разнообразни модели. Елегантно, и в същото време внушително и харизматично изглеждат украшенията от черно сребро, които са подходящи за тъмнокоси и широкоплещи мъже, а също така за стройни и невисоки юноши. За господата с широка шия или масивен торс е по-добре избират по-големи модели.

Благодарение на удобния ни интернет-магазин, Вие можете да се ориентирате в асортимента и да изберете именно онази верижка, която ще Ви донесе удовлетворение и радост от покупката.

Leave a Comment