Гривни от стомана

Гривни от стомана
Покажи:
Сортировка:
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L .Биколорна . Покритие 0,05 микронаМоже да се къ..
25.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L, която не предизвиква алергии и не променя цвета си..
36.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L, която не предизвиква алергии и не променя цвета си..
42.00 лв.
Гривна SB8612 Наличен
Гривната е изработена от медицинска стомана 316 L Дължина 20,0 смШирина  1,0&..
25.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L - SB23802Дължина: 2.0 смШирина:&n..
67.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L - SB33462Дължина: 21.5 смШирина:&..
127.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L - SB33783Дължина: 23.0 смШирина:&..
140.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L - SB35335Дължина: 21.0 смШирина: 0.8 с..
43.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L - SB37481Размери на гривната:  Дължин..
41.00 лв.
Гривна е изработена от медицинска стомана 316L.Размери: Дължина - 21.00см. Дебелина - 1.70см. ..
43.00 лв.
Гривна е изработена от медицинска стомана 316L.Размери: Дължина - 22.0 см. Дебелина -&nb..
39.00 лв.
Мъжка гривна изработена от медицинска стомана 316L.Размери: Дължина - 23.00см. Дебелина - 2.00..
140.00 лв.
Мъжка гривнаГривната е изработена от медицинска стомана 316LРазмер на гривната: Дължина - 2..
79.00 лв.
Биколорна мъжка гривна изработена от медицинска стомана .Дължина: 20,0 смШири..
39.00 лв.
Гривна е изработена от медицинска стомана 316L.Размери: Дължина - 21.00см. Дебелина - 1.40см. ..
43.00 лв.
Мъжка гривна изработена от медицинска стомана 316L.Размер: Дължина - 23.00 см. Дебелина - 9.0 ..
20.00 лв.
Мъжка гривна изработена от медицинска стомана 316L.Размер: Дължина - 21.50 см. Дебелина - 1.80..
92.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L, която не предизвиква алергии и не променя цвета си..
120.00 лв.
Мъжка гривна изработена от медицинска стомана 316L.Размери: Дължина - 21.00см. Дебелина - 3.00..
80.00 лв.
Мъжка гривна изработена от медицинска стомана 316L.Размери: Дължина - 20.00см. Дебелина - 2.50..
80.00 лв.