Кристални Гривни

Кристални Гривни
Покажи:
Сортировка:
 Гривна против уроки -Кръстче .Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец с&..
22.00 лв.
 Гривна против уроки - Дърво с цветни кристали.Нежна гривна изработена от специален биж..
25.00 лв.
 Размери на гривната: Дължина - 45.00 см. Диаметър - 0.50 см.Луксозна унисекс гр..
42.00 лв.