Кристални Гривни

Кристални Гривни
Покажи:
Сортировка:
  Гривна против уроки -Безкрайност. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец..
22.00 лв.
  Гривна против уроки - Подкова. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и ..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Ръката на Фатима. Нежна гривна изработена от специален бижутерски ..
22.00 лв.
  Гривна против уроки - Детелина. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и..
22.00 лв.
  Гривна против уроки - Цвете. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и ел..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Циркон. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и ел..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Сърце. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и еле..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Безкрайност. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Безкрайност. Нежна гривна изработена от специален бижутерски ..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Око. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и елеме..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Безкрайност. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Бухал. Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец с&nbs..
22.00 лв.
  Гривна против уроки -Кръстче . Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец с&..
22.00 лв.
  Гривна против уроки - Дърво с цветни кристали. Нежна гривна изработена от специален биж..
25.00 лв.
      Размери на гривната: дължина - 45.00 см. диаметър - 0.50 см.  ..
42.00 лв.