Кристални Гривни

Кристални Гривни
Покажи:
Сортировка:
 Дамска гривна |SB26806 -30%
Дамска гривна с кристали модел |SB26806Размери :Ширина - 1.2 см Дължина - 19.00 см..
53.00 лв. 37.10 лв.
Дамска гривна SB20261 -30%
Гривната е изработена от медицинска стомана и Авантюрин.Символ на романтика, самочувствие, ..
19.00 лв. 13.30 лв.
Дамска гривна SB39640 -30%
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L и цирконии.Размер на гривната: Дължина - 18.50..
47.00 лв. 32.90 лв.
Дамска гривна SB7735 -30%
Гривната е изработена от кожа.Размери на гривната:    Дебелина - 3.0  с..
15.00 лв. 10.50 лв.
Дамска гривна Шамбала -SB20684 -30%
Изработката е от медицинска стомана 316L и топки изработени с Австрийски кристали Разме..
49.00 лв. 34.30 лв.
Дамска гривна Шамбала -SB20685 -30%
Изработката е от медицинска стомана 316L и топки изработени с Австрийски кристали Разме..
15.00 лв. 10.50 лв.
Дамска гривна Шамбала -SB20687 -30%
Изработката е от медицинска стомана 316L и топки изработени с Австрийски кристали ..
49.00 лв. 34.30 лв.
UNISEX гривна от стомана, кожа и Хематит | модел SB001 -30%
Размери на гривната:дължина - 21.00 см. широчина - 0.50 см.Защо да изберете “UN..
30.00 лв. 21.00 лв.
UNISEX гривна от стомана, кожа и Хематит | модел SB003 -30%
Размери на гривната:дължина - 24.50 см. широчина - 0.60 см.Защо да изберете “UN..
42.00 лв. 29.40 лв.
UNISEX гривна от стомана, кожа и Хематит | модел SB004 -30%
Размер на гривната:дължина - 25.00 см. широчина - 0.70 см.Защо да изберете “UNI..
42.00 лв. 29.40 лв.
UNISEX гривна от стомана, кожа и Хематит | модел SB005 -30%
Размери на гривната:дължина - 25.00 см. диаметър - 0.80 см.Защо да изберете “UN..
42.00 лв. 29.40 лв.
Дамска гривна - модел SB91001 -30%
 Гривна против уроки - Око.Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и елем..
18.00 лв. 12.60 лв.
Дамска гривна | модел SB111595 -30%
Дамска гривна от медицинска стомана клас 316L с кристали.     Елегантна дамс..
36.00 лв. 25.20 лв.
Дамска гривна модел SB38203 -30%
Елегантна дамска гривната  изработена от велур и инкрустирана с кристали.дължина - 20.00..
32.00 лв. 22.40 лв.
Сребърна гривна с червен конец модел  SB6 -30%
 Гривна против уроки - Кръстче.Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и ..
22.00 лв. 15.40 лв.
Сребърна гривна с червен конец модел SB1 -30%
 Гривна против уроки - Пеперуда.Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и..
22.00 лв. 15.40 лв.
Сребърна гривна с червен конец модел SB10 -30%
 Гривна против уроки - Циркон.Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и е..
22.00 лв. 15.40 лв.
Сребърна гривна с червен конец модел SB11 -30%
 Гривна против уроки - Любов.Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец и ел..
22.00 лв. 15.40 лв.
Сребърна гривна с червен конец модел SB12 -30%
 Гривна против уроки -  Две сърца.Нежна гривна изработена от специален бижутерски ..
22.00 лв. 15.40 лв.
Сребърна гривна с червен конец модел SB13 -30%
 Гривна против уроки -Безкрайност.Нежна гривна изработена от специален бижутерски конец..
22.00 лв. 15.40 лв.