Кожени гривни

Кожени гривни
Покажи:
Сортировка:
Гривната е изработена от медицинска стомана  и кожа. Ширина 3,5 см ..
55.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана Rose Gold  и кожа .Диаметър 5,5 см Ширина 3,0 см..
105.00 лв.
Кожена гривнна с кристали и стоманена закопчалка Ширина 1.0 см ..
15.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L и естествена кожа Размери на гривната:  Дъл..
42.00 лв.
Гривна от естествена кожа с закопчалка от медицинска стомана 316L.   ..
28.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L. Размери на гривната: Дължина - 20.00см. Дебел..
66.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L. Размери на гривната: Дължина - 19.00см. Дебел..
14.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L. Размери на гривната: Дължина - 20.00см. Дебел..
66.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана и кожа.  Широчина - 1.80см. Дължина 18. 0 см ..
25.00 лв.
Гривната е изработена в комбинация от медицинска стомана 316L - метални елементи с камъни и кожа. ..
88.00 лв.
Дамска гривна  от стомана и кожа SB23827 Наличен
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L, която не предизвиква алергии и не променя цвета си..
42.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана и кожа.  Широчина - 2.0см. Дължина 18. 0 см ..
59.00 лв.
Дамска гривна SB18220 Наличен
Гривната е изработена от медицинска стомана 316L и кожа ..
41.00 лв.
Дамска гривна SB19057 Наличен
Гривната е изработена  от медицинска стомана 316L кожа , която не предизвиква алергии и не пром..
41.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана и кожа.  Широчина - 1.80см. Дължина 18. 0 см ..
25.00 лв.
Гривната е изработена от медицинска стомана и кожа.  Широчина - 2.0 см. Дължина 18. 0 см ..
69.00 лв.
Дамска гривна SB7735 -47%
Гривната е изработена от кожа Размери на гривната:    Дебелина  3.0 ..
15.00 лв. 8.00 лв.
Дамска гривна с кристали модел | SB37850 Размери на гривната: Дължина - 19.00см. Дебелина..
18.00 лв.
Дамска гривна с кристали модел | SB37851 Размери: Дължина - 19.00см. Дебелина - 3.50см. ..
24.00 лв.
Дамска гривна с кристали модел | SB83566 Размери: Дължина - 19.00см. Дебелина - 3.20см. ..
24.00 лв.