Меню
Your Cart

Блог - сребърни бижута RSS Feed

23 май Какво да облечете за офиса и как да украсите дрехите си?
m.milusheva 0 37
Какво да облечете и как да украсите дрехите - това са два въпроса, които всяка работна сутрин възникват в главата на служителите в офиса. Ако Вашият б..
02 май Бижута за черна рокля
m.milusheva 0 51
В гардероба на всяка жена би трябвало да има една малка черна рокля, но също така и една със средна дължина и една дълга черна рокля. Тази рокля с гла..
26 апр 7 съвета за носене на неонови бижута
m.milusheva 0 93
Неоновите бижута няма да се забравят така лесно и могат да бъдат тенденция всяко лято, така че трябва да знаете всички най-добри начини да ги носите. ..
04 апр Какви бижута да носят жените с наднормено тегло?
m.milusheva 0 75
Аксесоарите са важна част от имиджа на всяка жена. Но за жени с големи размери те са особено актуални. Аксесоарите ще помогнат за правилното поставяне..
23 март Какви бижута да носите в офиса?
m.milusheva 1 60
Всяка жена определено иска да бъде красива и привлекателна във всяка ситуация: у дома, на разходка, на среща и дори в офиса. Можете да оживите това же..
24 фев Как да изберем бижута според прическата?
m.milusheva 0 205
Косата сама по себе си е нашата украса и в съчетание с правилните обеци, те придават очарователност на всяка визия.Не е нужно да сте стилист, за да зн..
16 фев Бижутата в офиса:  основни правила, които трябва да знаете
m.milusheva 0 63
Офис стилът е строга класика, която не обича пера, големи скъпоценни камъни и диаманти. Луксозни скъпи скъпоценни камъни е позволено да се носят само ..
08 фев 9 ослепителни начина да носите сребърни бижута
m.milusheva 0 202
Сребърните бижута могат да се носят по стотици различни начини, за да отразяват Вашия личен стил и вкус. Въпреки че са по-малко ценни от златото или п..
02 фев 10 изненадващи неща, които Вашите бижута казват за Вас
m.milusheva 0 187
Дори когато тихо влезете в стая, правите силно впечетление с бижутата си. Тези, които знаят, могат да декодират Вашата личност, преди дори да научат и..
24 яну Как да изберем бижута за нашия тон на кожата?
m.milusheva 0 195
Изборът на подходящи аксесоари зависи от много фактори. Това може да бъде вида на външния вид, формата на лицето, фигурата, цвета на косата и много др..
16 яну 10 основни бижута, които всяка жена трябва да притежава
m.milusheva 0 244
Бижутата наистина могат да добавят незабавен блясък към всяко облекло, така че е важно да имате няколко основни аксесоари.  Няма как да разберете пред..
03 яну Най-добрите съвети за почистване на бижута у дома
m.milusheva 0 233
Бижутата трябва да блестят, но излагането на прах и мръсотия, лосиони и сапуни, дори въздух и влага може да притъпи любимите Ви аксесоари с течение на..
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече