Меню
Your Cart

Блог - сребърни бижута RSS Feed

20 дек Потъмняване на среброто: как да се грижите за бижутата – 3 част
i.atanasova 0 95
В ПЪРВА и ВТОРА част на материала ни за потъмняване на сребърните бижута разгледахме как са почерняли среброто в миналото и как можете Вие да направит..
20 дек Потъмняване на среброто: домашни начини за създаване на бижута с характер – 2 част
i.atanasova 0 107
Към ПЪРВА ЧАСТ!2 начина за нанасяне на чернилка по сребротоКогато сместа за почерняне е готова, можете да преминете към втория етап – непосредствено к..
20 дек Потъмняване на среброто: тънкости на технологичния процес – 1 част
i.atanasova 0 157
Красиво, богато, потъмнено, сякаш специално състарено, идеално съчетаващо се със скъпоценни камъни, но при това абсолютно самодостатъчно си – почернен..
09 авг Кое е истинско сребро – как да разпознаем имитацията?
i.atanasova 0 276
Бижутата, направени от благороден метал, се търсят винаги. Но за съжаление, точно заради това, че са вечно популярни, често можем да се натъкнем на ев..
09 авг Сребърни украшения – елегантност, изисканост, разкош!
i.atanasova 0 68
Изисканост, оригиналност, красота – това са основните критерии, по които се ръководят жените при избора си на аксесоари. Ако Вие цените в бижутата точ..
23 юли Злато или сребро?
i.atanasova 0 285
Когато става въпрос за избор на скъпоценен метал на бижутата, обикновено е препоръчително да се водим от тена на кожата. Хората с тъмна кожа и жълти о..
22 юли Кои украшения помагат на жените да постигнат целта си?
i.atanasova 0 138
Какво се подарява на жена е вечен въпрос? Той особено вълнува мъжете около 8 март. Жените винаги са много – дъщери, майки, съпруги, тъщи и т. н., вклю..
22 юли Как могат да Ви повлияят златото или никелът в бижутата?
i.atanasova 0 1282
Чували сте за хора, проявяващи алергия към златни украшения, или може би самите Вие сте чувствителни към този метал? В следващите редове ще разгледаме..
19 юли Как да изберем подходящата сребърна верижка?
i.atanasova 0 261
Среброто е универсален метал, който дълги векове служи на хората като валута, оръдие на труда, посуда и украшения. Последните, на свой ред, са станали..
19 юли Как за изберем бижута за любимата?
i.atanasova 0 170
Човек преживява много радостни мигове не само когато получава подаръци, но и когато самият той подарява на близки и любими за него хора. А да се избер..
10 юли Как да изберем подходящите обици?
i.atanasova 0 233
Тук веднага трябва да се отбележи, че всички „правила“ за избор на украшения, включително и обици, са много условни. Особено в последните години, кога..
10 юли Седем съвета и три забрани за жените, които носят дълги обици
i.atanasova 0 480
В магазините се продават най-разнообразни украшения за уши във вид на ромбове, тънки ресни, триъгълници, кръгове, квадрати, от ярки мъниста, камъни и ..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече