Меню
Your Cart

Блог - обици RSS Feed

11 апр Как да изберем правилните бижута в определен стил?
m.milusheva 0 50
През многото векове на своето съществуване декоративните елементи, предназначени за украса на екстериора, са преминали през различни етапи на развитие..
04 апр Какви бижута да носят жените с наднормено тегло?
m.milusheva 0 54
Аксесоарите са важна част от имиджа на всяка жена. Но за жени с големи размери те са особено актуални. Аксесоарите ще помогнат за правилното поставяне..
15 март Как да изберем правилните обеци за нашата прическа?
m.milusheva 0 44
Oбеците са най-популярното дамско бижу. Всички ги обичат, независимо от националност, възраст и социално положение. Правилно избраната двойка обеци ще..
23 дек Всичко, което знаем за обеците
m.milusheva 0 104
Можем да кажем, че най-използваното бижу в света са обеците. Обеците са известни като бижута, които имат голямо значение както в дамската мода, така и..
17 дек Как да комбинираме аксесоарите? 11 тайни за всеки ден!
m.milusheva 0 136
Сега модният свят обръща внимание не толкова на самите дрехи, колкото на това как да ги носите и комбинирате, как да подчертаете акцентите и да подчер..
10 дек Етикет за бижута: почит към традицията или правилата на модерния стил?
m.milusheva 0 191
Всичко тече, всичко се променя - непоклатимите правила на доброто възпитание в дрехите и аксесоарите, които преди 30 години изглеждаха абсолютна истин..
05 дек Как да носим бижута: 10 практични съвета
m.milusheva 0 126
Етикетът на бижутата в никакъв случай не е строги ограничения при избора на бижута.По-скоро това са насоки, като се има предвид, че винаги ще изглежда..
01 дек Етикет за бижута: как да носим правилно бижутата?
m.milusheva 0 92
Въпреки пълната свобода на избор и наличието на бижута, правилата на етикета все още трябва да се спазват. Незнанието кои аксесоари са подходящи и ког..
06 дек Ценни съвети за избор на обеци – 2 част
i.atanasova 0 427
В първата част (можете да прочетете ТУК!) се запознахме с видовете обеци спрямо случая, за който са предназначени, а също и кой вид обеци за кой тип л..
06 дек Ценни съвети за избор на обеци – 1 част
i.atanasova 0 625
Обеците са едни от най-древните женски украшения, които представителките на красивия пол са носили, за да подчертаят своята красота и женственост. Жен..
24 сеп Типове обеци
i.atanasova 1 1147
В първата част на нашия материал Ви запознахме с различните видове закопчаване на обеците. Тук ще се спрем подробно на типовете обеци и техните имена...
24 сеп Видове обеци и техните имена: от пусети до конго
i.atanasova 0 757
Горчиви сълзи се стичали по бузите на малкото момиче, седящо в ръцете на ненавистната ѝ в този момент майка – току-що са пробили ушите на детето…Разби..
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече