Меню
Your Cart

Блог - обици RSS Feed

30 апр С какво да носите дълги обеци?
m.milusheva 0 75
Ако имате дълги обеци, които събират прах в кутията Ви или отдавна искате да си купите един нов чифт, но не знаете с какво да ги носите, следните преп..
27 апр Как да избирате бижута според тена на кожата си: ръководство
m.milusheva 0 94
Отивате на специално събитие и не сте сигурни какво бижу да носите? Или може би просто обичате да се украсявате и през делничните дни, но не знаете ка..
20 апр За каква личност говорят Вашите бижута?
m.milusheva 0 67
Забелязвали ли сте някога, че хората около Вас предпочитат да носят едни и същи бижута? Някой обичат пръстени, други залагат на обеци, трети купуват б..
22 март Всичко за аксесоарите
m.milusheva 0 21
Използването на аксесоари е изключително важно за жените. Също така е важно дрехите, бижутата и аксесоарите, които носите, да изглеждат добре заедно и..
01 март 14 невероятни и полезни съвета за носенето на бижута
m.milusheva 0 113
И така, как да изберете бижута, които да допълнят Вас и гардероба Ви? И кой е най-добрият начин да използвате колекцията си от бижута, без да се отегч..
28 фев 6 бижута, които мъжете могат да носят
m.milusheva 0 193
Въпросът дали мъжът трябва да носи бижута по принцип е много двусмислен. Обществото не винаги е готово да приеме факта, че силният пол, както и по-сла..
08 фев Как да изберем правилните обеци за жена 45+
m.milusheva 0 101
От какъв материал не бихте купили обеци?Основното е колко хармонично се вписват в избраното изображение. Универсален вариант са обеци с шипове и халки..
24 яну За каква личност говорят Вашите бижута?
m.milusheva 0 104
Забелязвали ли сте някога, че хората около Вас предпочитат да носят едни и същи бижута? Някой обичат пръстени, други залагат на обеци, трети купуват б..
17 яну Как да изберем бижута по възраст: тайни за стилна дама
m.milusheva 0 217
Понякога бижутата издават възрастта по-бързо от цифрите в паспорта. И би било добре, ако годинките са в минус, а не в плюс. В желанието си да изглежда..
12 яну Бижутата, с които не е необходимо да се разделяте докато спите
m.milusheva 0 131
Нека направим резервация предварително: ако искате да живеете стриктно според всички правила за бижута или биоенергии, тогава всички бижута, независим..
05 яну Как да изберем бижута според цветотипа си?
m.milusheva 0 100
Понякога виждате нещо ново на витрината на магазина забижута и замръзвате в страхопочитание от неговата красота. Но веднага щом го пробвате, моментнот..
28 дек Изкуствени диаманти - мойсанити
m.milusheva 0 187
Диамант срещу Моасанит: Блясък Когато видите диамант да блести, Вие виждате способността му да огъва и пречупва светлината. Когато светлината мине пре..
Показани 1 от 12 | 53 (5 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече