Меню
Your Cart

Блог - обеци RSS Feed

26 апр 7 съвета за носене на неонови бижута
m.milusheva 0 47
Неоновите бижута няма да се забравят така лесно и могат да бъдат тенденция всяко лято, така че трябва да знаете всички най-добри начини да ги носите. ..
17 апр Как да изберем обеци за цвета на очите: най-красивите комбинации!
m.milusheva 0 71
Обеците са бижу, което има почти всяка жена. Това не е изненадващо, защото аксесоарът може да бъде както самостоятелна декорация, така и допълнение къ..
11 апр Как да изберем правилните бижута в определен стил?
m.milusheva 0 51
През многото векове на своето съществуване декоративните елементи, предназначени за украса на екстериора, са преминали през различни етапи на развитие..
04 апр Какви бижута да носят жените с наднормено тегло?
m.milusheva 0 55
Аксесоарите са важна част от имиджа на всяка жена. Но за жени с големи размери те са особено актуални. Аксесоарите ще помогнат за правилното поставяне..
23 март Какви бижута да носите в офиса?
m.milusheva 1 50
Всяка жена определено иска да бъде красива и привлекателна във всяка ситуация: у дома, на разходка, на среща и дори в офиса. Можете да оживите това же..
15 март Как да изберем правилните обеци за нашата прическа?
m.milusheva 0 44
Oбеците са най-популярното дамско бижу. Всички ги обичат, независимо от националност, възраст и социално положение. Правилно избраната двойка обеци ще..
24 фев Как да изберем бижута според прическата?
m.milusheva 0 133
Косата сама по себе си е нашата украса и в съчетание с правилните обеци, те придават очарователност на всяка визия.Не е нужно да сте стилист, за да зн..
16 фев Бижутата в офиса:  основни правила, които трябва да знаете
m.milusheva 0 47
Офис стилът е строга класика, която не обича пера, големи скъпоценни камъни и диаманти. Луксозни скъпи скъпоценни камъни е позволено да се носят само ..
08 фев 9 ослепителни начина да носите сребърни бижута
m.milusheva 0 167
Сребърните бижута могат да се носят по стотици различни начини, за да отразяват Вашия личен стил и вкус. Въпреки че са по-малко ценни от златото или п..
02 фев 10 изненадващи неща, които Вашите бижута казват за Вас
m.milusheva 0 170
Дори когато тихо влезете в стая, правите силно впечетление с бижутата си. Тези, които знаят, могат да декодират Вашата личност, преди дори да научат и..
24 яну Как да изберем бижута за нашия тон на кожата?
m.milusheva 0 153
Изборът на подходящи аксесоари зависи от много фактори. Това може да бъде вида на външния вид, формата на лицето, фигурата, цвета на косата и много др..
03 яну Най-добрите съвети за почистване на бижута у дома
m.milusheva 0 170
Бижутата трябва да блестят, но излагането на прах и мръсотия, лосиони и сапуни, дори въздух и влага може да притъпи любимите Ви аксесоари с течение на..
Показани 1 от 12 | 44 (4 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече