Меню
Your Cart

Блог - мъжки гривни RSS Feed

26 авг Всичко за гривната
m.milusheva 0 120
Гривните са сред бижутата, които се използват както от мъже, така и от жени не само в списанията, но и в ежедневието. Моделите на гривни, носени от же..
18 авг Характерът на мъжа може да се определи по бижутата му
m.milusheva 0 102
Мили момичета, нека поговорим за представителите на силната половина на човечеството. Или по-скоро как да разберете всичко за своя избраник още на пър..
29 юли Бижута с мъжки характер. Идеи за подаръци за скъпи мъже
m.milusheva 0 175
Бижутата за един мъж са отражение на неговия характер и всички негови качества.Смелост и решителност, отговорност и строгост, мощ и сила. Така ги обич..
21 юли Аксесоарите разказват за характера на мъжа
m.milusheva 0 90
Знаете ли, че има универсален език на бижутата, който може да разкаже много интересни неща за човека, който ги носи? Разглеждайки аксесоарите, които м..
01 март На коя ръка мъжете и жените трябва да носят гривна?
m.milusheva 0 104
Едно от най-популярните и красиви бижута за мъже се счита, че е гривната. Тя може да бъде абсолютно всичко: класическо злато или сребро, ракита, трико..
29 ное Видове мъжки бижута
m.milusheva 0 324
В днешния свят, където мъжете отдават значение на външния си вид поне толкова, колкото жените, мъжката мода също напредва в много стабилна линия. Точн..
23 май Гривни Шамбала – факти
i.atanasova 0 1583
Гривната Шамбала е не просто красиво бижу. В нея е скрит дълбок смисъл и значение. Още повече: Шамбала е талисман, за смисъла на който подозират много..
11 апр Вещи с история – женските гривни – 2 част
i.atanasova 0 1109
В първата част на тази статия Ви запознахме подробно с дългата история на женските гривни и с някои много интересни факти около гривните. Натиснете ТУ..
11 апр Вещи с история – женските гривни – 1 част
i.atanasova 0 517
Обеци, огърлици, висулки – сред всички бижута точно гривните са с най-дългата история. Те са преминали пътя от амулети и талисмани до просто декоратив..
20 март Видове мъжки гривни
i.atanasova 0 656
В съвременния сват, когато индивидуалността излиза на първи план, много хора все по-често търсят различни начини да изразят себе си. И перфектният нач..
07 март Кожени гривни за мъже – как да изберете и как да носите такова бижу?
i.atanasova 0 408
Много мъже и до сега смятат, че бижутата са нещо, което си е само за жени. Но с всяка година тези убеждения стават все по-малко и съвременните мъже по..
07 юни Кои са 4-те вида най-носени мъжки гривни?
i.atanasova 0 1413
В последно време мъжете стават все по-суетни. Въпреки че все още в магазините преобладава изобилие от дамски дрехи и аксесоари, насоката към разнообра..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече