Меню
Your Cart

Блог - дамски бижута RSS Feed

01 ное Как да изберете верижка? – 2 част
i.atanasova 0 75
В първата част (ТУК) разгледахме видовете плетки на верижките, спряхме се и на плътността им, а също така уточнихме и бижута с какви проби на благород..
01 ное Как да изберете верижка? – 1 част
i.atanasova 0 77
Едно от бижутата, което много добре ще подчертае достойнствата Ви, е верижката. Това изискано бижу изглежда красиво на женската шия, като подчертава и..
18 юли Как избират бижута мъжете и жените?
i.atanasova 0 67
Начинът на мислене на мъжете и на жените е толкова различен, че сякаш сме от различни планети. Мъжете са целеустремени, отговорни и логични, а предста..
18 юли През погледа на мъжете: 5 бижута, които ще Ви помогнат да го покорите
i.atanasova 0 78
Кои женски бижута се харесват на мъжете, карат ги да задържат погледа си върху Вас и сърцето им да замира? Попитахме ги. Получи се цяло ръководство за..
12 юли Бижута: как, защо и с какво се носят? Мнението на мъжете и на жените.
0 93
Сега ще си поговорим за бижутата и тяхната роля в живота на жените. При направен малък експеримент става ясно, че резултатите от него са повече от пла..
23 юли Бижута според зодиакалния знак
i.atanasova 0 365
Трудно е да не се съгласим с това, че бижутата са идеалният подарък. Но често не е много лесно сред безкрайните варианти да се избере подходящото укра..
23 юли Как да се грижим за украшенията с оникс?
i.atanasova 0 204
Ониксът е скъпоценен камък, който се явява разновидност на минерала халцедон. При грижата за него трябва да се има предвид, че е относително мек (6,57..
22 юли Кои украшения помагат на жените да постигнат целта си?
i.atanasova 0 130
Какво се подарява на жена е вечен въпрос? Той особено вълнува мъжете около 8 март. Жените винаги са много – дъщери, майки, съпруги, тъщи и т. н., вклю..
22 юли Какво означава проба „925“ на златните украшения? Какво е „вермей“?
i.atanasova 1 6414
Много хора мислят, че надписът „925“ на златното бижу означава, че то съдържа 925/1000 злато, или, с други думи, има 92,5% съдържание на злато. Но тов..
22 юли Най-добрите приятели на жените са диамантите, а кои са най-добрите приятелки?
i.atanasova 0 121
Ако попитате една жена какво разбира под думата „скъпоценни украшения“, тя ще Ви отговори „злато, платина, диаманти, скъпоценни камъни“, в краен случа..
22 юли Как могат да Ви повлияят златото или никелът в бижутата?
i.atanasova 0 1125
Чували сте за хора, проявяващи алергия към златни украшения, или може би самите Вие сте чувствителни към този метал? В следващите редове ще разгледаме..
19 юли Как да изберем подходящата сребърна верижка?
i.atanasova 0 235
Среброто е универсален метал, който дълги векове служи на хората като валута, оръдие на труда, посуда и украшения. Последните, на свой ред, са станали..
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече