Меню
Your Cart

Блог - гривни RSS Feed

29 юли Бижута с мъжки характер. Идеи за подаръци за скъпи мъже
m.milusheva 0 37
Бижутата за един мъж са отражение на неговия характер и всички негови качества.Смелост и решителност, отговорност и строгост, мощ и сила. Така ги обич..
21 юли Аксесоарите разказват за характера на мъжа
m.milusheva 0 20
Знаете ли, че има универсален език на бижутата, който може да разкаже много интересни неща за човека, който ги носи? Разглеждайки аксесоарите, които м..
13 юни Бижута и характера на жената
m.milusheva 0 88
Една жена винаги е мистерия, но тя дава на другите малки улики за нейния мистериозен вътрешен свят чрез избора на своите бижута.Тези намеци са декорац..
02 юни 7 начина да се грижим за по-евтините бижута
m.milusheva 0 70
Ако имате много аксесоари, със сигурност в кутията Ви се намират някои модерни по-евтини аксесоари, които не са от злат или сребро. Или преди време ст..
23 май Какво да облечете за офиса и как да украсите дрехите си?
m.milusheva 0 55
Какво да облечете и как да украсите дрехите - това са два въпроса, които всяка работна сутрин възникват в главата на служителите в офиса. Ако Вашият б..
02 май Бижута за черна рокля
m.milusheva 0 85
В гардероба на всяка жена би трябвало да има една малка черна рокля, но също така и една със средна дължина и една дълга черна рокля. Тази рокля с гла..
26 апр 7 съвета за носене на неонови бижута
m.milusheva 0 142
Неоновите бижута няма да се забравят така лесно и могат да бъдат тенденция всяко лято, така че трябва да знаете всички най-добри начини да ги носите. ..
11 апр Как да изберем правилните бижута в определен стил?
m.milusheva 0 93
През многото векове на своето съществуване декоративните елементи, предназначени за украса на екстериора, са преминали през различни етапи на развитие..
04 апр Какви бижута да носят жените с наднормено тегло?
m.milusheva 0 100
Аксесоарите са важна част от имиджа на всяка жена. Но за жени с големи размери те са особено актуални. Аксесоарите ще помогнат за правилното поставяне..
23 март Какви бижута да носите в офиса?
m.milusheva 1 76
Всяка жена определено иска да бъде красива и привлекателна във всяка ситуация: у дома, на разходка, на среща и дори в офиса. Можете да оживите това же..
01 март На коя ръка мъжете и жените трябва да носят гривна?
m.milusheva 0 67
Едно от най-популярните и красиви бижута за мъже се счита, че е гривната. Тя може да бъде абсолютно всичко: класическо злато или сребро, ракита, трико..
16 фев Бижутата в офиса:  основни правила, които трябва да знаете
m.milusheva 0 82
Офис стилът е строга класика, която не обича пера, големи скъпоценни камъни и диаманти. Луксозни скъпи скъпоценни камъни е позволено да се носят само ..
Показани 1 от 12 | 67 (6 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече