Меню
Your Cart

Блог - гривни RSS Feed

17 дек Как да комбинираме аксесоарите? 11 тайни за всеки ден!
m.milusheva 0 45
Сега модният свят обръща внимание не толкова на самите дрехи, колкото на това как да ги носите и комбинирате, как да подчертаете акцентите и да подчер..
10 дек Етикет за бижута: почит към традицията или правилата на модерния стил?
m.milusheva 0 47
Всичко тече, всичко се променя - непоклатимите правила на доброто възпитание в дрехите и аксесоарите, които преди 30 години изглеждаха абсолютна истин..
05 дек Как да носим бижута: 10 практични съвета
m.milusheva 0 40
Етикетът на бижутата в никакъв случай не е строги ограничения при избора на бижута.По-скоро това са насоки, като се има предвид, че винаги ще изглежда..
01 дек Етикет за бижута: как да носим правилно бижутата?
m.milusheva 0 18
Въпреки пълната свобода на избор и наличието на бижута, правилата на етикета все още трябва да се спазват. Незнанието кои аксесоари са подходящи и ког..
29 ное Видове мъжки бижута
m.milusheva 0 76
В днешния свят, където мъжете отдават значение на външния си вид поне толкова, колкото жените, мъжката мода също напредва в много стабилна линия. Точн..
24 ное Етно бижутата демонстрират вкус и уважение към традициите!
m.milusheva 0 51
Няма жена, която да няма сред аксесоарите си бижута в етнически стил. Те са обемни, ярки и неизменно привличат вниманието и, разбира се, са отлични по..
11 ное Ексклузивни подаръци от сребро
m.milusheva 0 62
Когато избирате подарък за всеки тържествен повод, обърнете внимание на сребърните предмети. Среброто е популярен благороден метал, който се продава н..
01 ное Най-модерните есенни аксесоари!
m.milusheva 0 19
Най-модерните женски украшения тази есен!Тази есен ние особено оценяваме способността на бижутата да разширяват емоционалната и стилистична гама на из..
08 авг Елегантните бижута, които ще подчертаят стила Ви
i.atanasova 0 146
Елегантността е естетическа категория, която изразява изящната консервативна красота с оттенъците на класиката от 18-19-ти век. За елегантния стил са ..
31 юли Как да разберете какъв размер гривна Ви трябва? Общи правила.
i.atanasova 0 179
Всяка дама при избора си на аксесоари си задава въпроса „Как да преценя кой размер гривна ми трябва?“, особено актуално е това, ако купувате гривна он..
18 юли Етикет при носенето на бижута
i.atanasova 0 167
Всяка година модата много се променя, това, което е било красиво и уместно преди две-три години, сега вече не се носи. Модните тенденции се разпростра..
04 юли Магнитни бижута – ползи от магнитната терапия за цялото тяло!
i.atanasova 0 175
Магнитотерапията е преди всичко естествена терапия. Създаваното чрез магнит магнитно поле прониква свободно и безболезнено в кожата, тъканите и костит..
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече