Меню
Your Cart

Блог - бижута за жени RSS Feed

05 ное Съвети за удачен избор на бижу
i.atanasova 0 79
Всяка жена си мечтае да е уникална, оригинална, ярка и да впечатлява околните. За никого не е тайна, че всички жени обичат бижутата, особено онези, ко..
01 ное Как да изберете верижка? – 2 част
i.atanasova 0 75
В първата част (ТУК) разгледахме видовете плетки на верижките, спряхме се и на плътността им, а също така уточнихме и бижута с какви проби на благород..
01 ное Как да изберете верижка? – 1 част
i.atanasova 0 77
Едно от бижутата, което много добре ще подчертае достойнствата Ви, е верижката. Това изискано бижу изглежда красиво на женската шия, като подчертава и..
09 авг Сребърни украшения – елегантност, изисканост, разкош!
i.atanasova 0 55
Изисканост, оригиналност, красота – това са основните критерии, по които се ръководят жените при избора си на аксесоари. Ако Вие цените в бижутата точ..
18 юли Как избират бижута мъжете и жените?
i.atanasova 0 67
Начинът на мислене на мъжете и на жените е толкова различен, че сякаш сме от различни планети. Мъжете са целеустремени, отговорни и логични, а предста..
18 юли През погледа на мъжете: 5 бижута, които ще Ви помогнат да го покорите
i.atanasova 0 78
Кои женски бижута се харесват на мъжете, карат ги да задържат погледа си върху Вас и сърцето им да замира? Попитахме ги. Получи се цяло ръководство за..
12 юли Бижута: как, защо и с какво се носят? Мнението на мъжете и на жените.
0 93
Сега ще си поговорим за бижутата и тяхната роля в живота на жените. При направен малък експеримент става ясно, че резултатите от него са повече от пла..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече