Меню
Your Cart

Блог - бижута RSS Feed

17 дек Как да комбинираме аксесоарите? 11 тайни за всеки ден!
m.milusheva 0 45
Сега модният свят обръща внимание не толкова на самите дрехи, колкото на това как да ги носите и комбинирате, как да подчертаете акцентите и да подчер..
10 дек Етикет за бижута: почит към традицията или правилата на модерния стил?
m.milusheva 0 47
Всичко тече, всичко се променя - непоклатимите правила на доброто възпитание в дрехите и аксесоарите, които преди 30 години изглеждаха абсолютна истин..
05 дек Как да носим бижута: 10 практични съвета
m.milusheva 0 41
Етикетът на бижутата в никакъв случай не е строги ограничения при избора на бижута.По-скоро това са насоки, като се има предвид, че винаги ще изглежда..
01 дек Етикет за бижута: как да носим правилно бижутата?
m.milusheva 0 18
Въпреки пълната свобода на избор и наличието на бижута, правилата на етикета все още трябва да се спазват. Незнанието кои аксесоари са подходящи и ког..
29 ное Видове мъжки бижута
m.milusheva 0 76
В днешния свят, където мъжете отдават значение на външния си вид поне толкова, колкото жените, мъжката мода също напредва в много стабилна линия. Точн..
24 ное Етно бижутата демонстрират вкус и уважение към традициите!
m.milusheva 0 51
Няма жена, която да няма сред аксесоарите си бижута в етнически стил. Те са обемни, ярки и неизменно привличат вниманието и, разбира се, са отлични по..
16 ное Деним стил и бижута: съчетаване на несъвместимото
m.milusheva 0 65
В съвременния свят е трудно да се намери човек, който да е безразличен към дънките. Денимът е толкова популярен в наши дни, че дори вечерни рокли се ш..
11 ное Ексклузивни подаръци от сребро
m.milusheva 0 62
Когато избирате подарък за всеки тържествен повод, обърнете внимание на сребърните предмети. Среброто е популярен благороден метал, който се продава н..
08 ное Тенденции в бижутата, които видяхме през 2021
m.milusheva 0 23
Докато се установяваме в последното тримесечие на 2021 г., съвсем естествено е да седнем, за да обсъдим предстоящите стилове, които ще доминират през ..
01 ное Най-модерните есенни аксесоари!
m.milusheva 0 19
Най-модерните женски украшения тази есен!Тази есен ние особено оценяваме способността на бижутата да разширяват емоционалната и стилистична гама на из..
23 окт Риби – емоционални и противоречиви
i.atanasova 0 69
От 21-ви февруари до 20-ти март рожден ден празнуват хората, родени под знака от Зодиака Риби. Какво крие в себе си този знак? Ще разберем сега…Обща и..
23 окт Водолей – предан приятел, управляващ света
i.atanasova 0 109
От 21-ви януари до 20-ти февруари своя рожден ден празнуват хората, родени под знака от Зодиака Водолей. Какво е характерно за този знак, ще разберем ..
Показани 1 от 12 | 116 (10 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече