Меню
Your Cart

Блог - бижута RSS Feed

20 дек Потъмняване на среброто: как да се грижите за бижутата – 3 част
i.atanasova 0 67
В ПЪРВА и ВТОРА част на материала ни за потъмняване на сребърните бижута разгледахме как са почерняли среброто в миналото и как можете Вие да направит..
20 дек Потъмняване на среброто: домашни начини за създаване на бижута с характер – 2 част
i.atanasova 0 61
Към ПЪРВА ЧАСТ!2 начина за нанасяне на чернилка по сребротоКогато сместа за почерняне е готова, можете да преминете към втория етап – непосредствено к..
20 дек Потъмняване на среброто: тънкости на технологичния процес – 1 част
i.atanasova 0 113
Красиво, богато, потъмнено, сякаш специално състарено, идеално съчетаващо се със скъпоценни камъни, но при това абсолютно самодостатъчно си – почернен..
06 дек Ценни съвети за избор на обеци – 2 част
i.atanasova 0 90
В първата част (можете да прочетете ТУК!) се запознахме с видовете обеци спрямо случая, за който са предназначени, а също и кой вид обеци за кой тип л..
11 ное Ценни съвети при избор на бижу
i.atanasova 0 85
Направи си самЧесто бижутата не са просто удачно допълнение към външния вид, а и огледало към вътрешния свят на притежателките им. Затова понякога е т..
11 ное Керамика – нова дума в бижутерийното изкуство
i.atanasova 0 60
Новите решения в бижутерията са керамичните бижута, които приковават погледите и предизвикват жив интерес.Когато става дума за керамика, първото, за к..
05 ное Съвети за удачен избор на бижу
i.atanasova 0 79
Всяка жена си мечтае да е уникална, оригинална, ярка и да впечатлява околните. За никого не е тайна, че всички жени обичат бижутата, особено онези, ко..
01 ное Как да изберете верижка? – 2 част
i.atanasova 0 75
В първата част (ТУК) разгледахме видовете плетки на верижките, спряхме се и на плътността им, а също така уточнихме и бижута с какви проби на благород..
01 ное Как да изберете верижка? – 1 част
i.atanasova 0 77
Едно от бижутата, което много добре ще подчертае достойнствата Ви, е верижката. Това изискано бижу изглежда красиво на женската шия, като подчертава и..
12 окт Магнитни гривни – въпроси и отговори – 2 част
i.atanasova 0 435
Към първа част -> ТУК!Как действа магнитната гривна за отслабване?При носенето на този аксесоар се задействат акупунктурни точки на китката, които въз..
12 окт Магнитни гривни – въпроси и отговори – 1 част
i.atanasova 0 129
УводИзследователите и специалистите в областта на медицината постоянно са в търсене на „хапче-чудо“, което може да облекчи или да премахне всякакви пр..
24 сеп Бижута от волфрам – предимства и недостатъци
i.atanasova 0 176
Волфрам, по-точно съединението волфрамов карбид, е красив и здрав материал, но това съвсем не е всичко, което можем да кажем за този необикновен метал..
Показани 1 от 12 | 64 (6 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече