Увод

Изследователите и специалистите в областта на медицината постоянно са в търсене на „хапче-чудо“, което може да облекчи или да премахне всякакви проблеми със здравето от организма на човека.

Магнитът е един от земните компоненти, който подобрява общото здраве. Благодарение на него постепенно се изцеляват много от хроничните заболявания. Много години се водят спорове за целесъобразността на използването на магнитни гривни, каква е ползата им и какви вреди могат да нанесат тези аксесоари.


Важен въпрос е дали можем да вярваме на търговците за истинския резултат и за изцелението при закупуването на магнитна гривна. В тази статия ние ще отговорим максимално подробно на много интересни въпроси по повод способностите на магнитните гривни.

Ще се постараем да развеем излишните съмнения, като потвърдим проверената информация, и така ще Ви насочим към правилния избор на модерно бижу.

Какво представлява магнитната гривна и как работи тя?

Все по-популярна сред нетрадиционните методи за лечение става магнитната терапия. Съществуват много различни начини за използване на магнитните полета.

Един от начините да се подобри състоянието на болния, а също и да се осигури зашита и да се повиши енергията на организма, е да се носи магнитна гривна. Магнитната гривна е лечебен и стилен аксесоар за здравето Ви.

Съгласно магнитната терапия, причината за много болести и нарушения в организма е нарушаването на магнитното поле. Действието на магнитната гривна е насочено към възстановяване на магнитното поле на човека.

Всяка клетка в кръвта съдържа молекули хемоглобин, които на свой ред имат атоми желязо. Тези клетки играят водеща роля в транспортирането на кислород в организма, в присъствието на силно магнитно поле на гривната образуват връзки, позволявайки на клетките да ускорят движението си в съдовете, намалявайки вискозитета на кръвта.

Каква е ползата от използването на магнитни гривни за организма?

Съвременната магнитна гривна е красива. Този атрибут е елемент от естествената терапия без използване на скалпел или хапчета. В процес на продължително носене в зоната на китката се образува магнитно поле, което може:

 • Да укрепи общото състояние и самочувствието;
 • Да нормализира артериалното налягане;
 • Да уравновеси състоянието на човек, да го успокои;
 • Да подобри качеството на съня;
 • Да намали възпалението в големите стави, при артрит, артроза;
 • Да възстанови енергията след тежки натоварвания;
 • Да пречисти организма от шлаки и токсини;
 • Да въздейства благоприятно на храносмилателната система;
 • Да укрепи мускулите на сърдечно-съдовата система;
 • Да повлияе за извеждането на песъчинки и камъни от бъбреците и жлъчния мехур;
 • Да осигури пълноценно извеждане на солите от гръбнака и ставите.

И това съвсем не е пълният списък на действията на магнитната гривна.

Защо ефект имат точно магнитните гривни?

Медицинските специалисти са изяснили и доказали, че на китката на ръката има акупунктурни точки, които отговарят за правилната работа на дихателните органи, храносмилателния тракт, сърдечно-съдовата система. В лечебните гривни са вградени терапевтични магнити, с помощта на които се създава магнитно поле, което въздейства на гореспоменатите точки, стимулирайки работата на тези системи.

Човешкият организъм, при системно използване на магнитна гривна, скоро започва да работи с нова енергия и сила.


Показания за използването на магнитна гривна

Магнитната гривна несъмнено ще помогне на хората, които страдат от чести силни главоболия, мигрени. Стандартният лечебен курс е три седмици непрекъснато носене на това лечебно бижу.

Състоянието се подобрява, пристъпите намаляват, повишава се работоспособността. Освен това магнитната гривна може да подобри качеството на съня. Сънят става по-спокоен, без пробуждания. Сутрин човек се чувства по-бодър и с пълни сили.


При регулярно носене на гривната се подобрява кръвообращението, нормализира се обмяната на веществата в целия организъм. Влияе положително на костната система, кожата и косата. Намалява възпалението и болките в ставите, увеличава подвижността им. Цветът на лицето става по-равен, кожата – по-гладка, изчезват пъпките. Намалява се косопадът, косата придобива блясък и еластичност.

Основната функция на магнитната гривна е да защитава организма от въздействието на агресивната външна среда и електромагнитните нарушения. Повишава се имунитетът към различни болести.

Хроничните болести постепенно губят силата си и при продължително използване на магнитна гривна скоро съвсем могат да изчезнат.

Магнитна гривна за отслабване

Много жени по цял свят, а също и мъже, се опитват да постигнат идеални форми на тялото си. И боскуват в една непрекъсната война с излишните килограми. Но тъй като съвременният живот се върти бясно, остава малко време „за нас“, магнитната гривна на ръката за отслабване помага да се сдобием с красива и стройна фигура без изнурителни тренировки и безжалостни диети.

Борбата с излишните килограми ежедневно придобива все по-големи мащаби.

В следващата част ще разгледаме как точно действа магнитната гривна за отслабване (натиснете ТУК!).