Мили момичета, нека поговорим за представителите на силната половина на човечеството. Или по-скоро как да разберете всичко за своя избраник още на първата среща, само като погледнете бижутата, които той предпочита да носи.

Гривна. Ако има гривна на ръката му, не забравяйте, че човек със слаба воля няма да носи такова украшение! Това е ярка креативна личност с ясно изразени лидерски качества, с която няма да скучаете. Освен това такъв мъж следва модата и обича да експериментира.

Висулка. Страховете ти до такъв мъж са нищо! И ако декорацията наподобява нещо като хладни оръжия, Вашият избраник определено има „стоманен“ характер.

Пръстен или пръстен печат може да се види в темпераментен, импулсивен и горд мъж. Той е любящ и популярен сред жените.

Обеци. Много момчета си пробиват едното или двете уши, за да покажат своята независимост. И го правят правилно! В крайна сметка малък диамант в ухото на човек го прави супер привлекателен!

Верижка. Всеки може да си позволи верижка, но не всеки вижда смисъл да я носи. Златните верижки са предпочитани от мъже с висок социален статус, а стилните сребърни верижки са предпочитани от всички, които се отличават със самочувствие, сила на духа и отлично чувство за стил.

Копчетата за ръкавели отдавна са вид потвърждение на висок статус. Стилен мъж в официален костюм със секси разкопчано горно копче на ризата си няма да се откаже от такова украшение като луксозни копчета за ръкавели!

Часовник. Човек с рядък или луксозен часовник на ръката си е консерватор. Той е търпелив, усърден, знае как да чака и определено не обича промените.

Какви бижута обича Вашият мъж?

Как да определите характера на мъжа по пръстена? На кой пръст е пръстенът?

На малкия пръст. На най-малкия пръст на ръката пръстен се носи от мъже, които не обичат да се ограничават до нещо. Този човек е плах, срамежлив и нерешителен по природа. В повечето случаи такива мъже са креативни личности, които не понасят рутината и обожават откритата, честна комуникация. Мъжете, които носят пръстен с розов камък, са склонни да бъдат интровертни.

На безименния. Мъжете, които носят пръстен на този пръст, знаят как да приемат хората такива, каквито са. Те разбират, че идеални хора не съществуват. Понякога такива мъже са егоисти, раздразнителни, но това бързо минава. Умеят да искат прошка и да признават собствените си грешки. Това са типични холерици, екстроверти, много страстни любовници и предани приятели. Те са безразделно управлявани от любовта към живота.

На средния. Психолозите смятат, че много силни личности носят пръстен на този пръст, които бързо забравят всички лоши неща, не се оплакват и не отделям много внимание на всеки проблем. Това са много прости мъже, с които винаги можете да преговаряте. Те не са жадни за власт, нямат напомпано чувство за собствено достойнство. Те знаят как да прощават и ценят искреността в отношенията.

На показалеца. Ако мъжът носи пръстен на показалеца си, това може да означава, че той е манипулатор. Това е много умен и далновиден човек, който има невероятна харизма, постоянство, самочувствие, амбиция. Той не разкрива картите си до последно, знае как да пази тайни и лесно се адаптира към рязка промяна на ситуацията, към нови проблеми.

На палеца. Този човек има специална издръжливост на характера, не стига до крайности, отличава се с търпение и имунитет към провокации. Той не обича бързането, обича премереността и също се стреми към нови знания. Склонен към самокритика. Той е мечтателен и сдържан, трудно се забелязват недостатъци в него, но те са налице. За да ги опознаете, трябва да общувате с него по-близо.


На коя ръка е пръстенът на мъжа?

На лявата ръка пръстените се носят от мъже, които не се страхуват да поемат много неща едновременно. Имат невероятна логика. Психолозите казват, че тези мъже са точни, последователни във всичко, ценят правилата и винаги следват кодекса на честта, като правят избор, основан на морала и съвестта. Понякога такива хора са арогантни и им се струва, че винаги са прави.

На дясната ръка пръстените се носят от егоистични мъже, които са по-склонни към творческо мислене, към вземане на решения въз основа на интуицията. Те са мечтателни и предпочитат творческия подход пред рационалния. Те не поемат всички дела, а чакат възможност да получат своето. Често тези, които носят пръстен на дясната си ръка, са лишени от скромност, могат да завиждат, да ревнуват.

Трябва да се отбележи, че ако човек носи пръстени както на лявата си ръка, така и на дясната си ръка, тогава е много по-трудно да се определи неговия характер. Мисленето му може да е универсално.

Размер и материал на пръстена

Големи пръстени носят типичните екстроверти, които винаги имат какво да кажат. За една дума няма да бръкнат в джоба си. Те разрешават конфликтите мирно, но винаги гарантират, че изгодите остават на тяхна страна. Те са импулсивни и обичат да провокират другите.

Малките пръстени са обичани от мъже, които са свикнали да доказват всичко с дела, а не с думи. Те са лаконични, склонни към интровертност. Те мразят публичните кавги, опитват се да избягват конфликти, но ако не се избягват, тогава нарушителите могат да се развалят.

Метал. Сребърните пръстени се носят от консервативни личности, които не искат да привличат твърде много внимание върху себе си. Златото е изборът на лидери, активни мъже, които са склонни към творческо мислене.

За характера на човек често се казват важни малки неща, така че трябва да сте по-внимателни, ако искате да научите нещо важно за даден мъж. Това ще Ви помогне да определите предварително Вашата съвместимост в любовта, да разберете дали имате шанс за щастливо бъдеще, за приятелство и взаимно разбирателство.