Революционен продукт на съвременната спортна индустрия, енергийната гривна позволява на човек да оптимизира консумацията на енергия и да използва ефективно вътрешните ресурси на тялото си. За кратък период от време такива гривни придобиха огромна популярност сред професионалните спортисти. Всеки, който го е носил поне веднъж, и тези, които го носят постоянно, отбелязват качествено подобрение на общото благосъстояние, прилив на жизненост и сила и повишаване на спортните резултати.

Онлайн магазинът Sxyjewellery предлага турмалинови гривни за всички спортни фенове и последователи на активния начин на живот. Най-добрата цена за енергийна гривна за спортисти и голям избор от дизайни и размери ни позволяват да задоволим търсенето на всички клиенти, независимо от техния пол, телосложение и вкусови предпочитания.

Избор на енергийни гривни

Какво представлява спортната енергийна гривна и за какво служи? Животът на всеки жив организъм на Земята протича в дебелината на невидим океан от електромагнитно излъчване. Притокът на кръв през съдовете, всяка мускулна контракция и още повече нервната дейност, мисленето и емоционалните реакции - в основата на всеки физиологичен процес са електрохимични явления. Човешкият мозък е сложен електромагнитен механизъм. По този начин биополето (енергийната обвивка на човек) в никакъв случай не е мистична глупост, а реален обект на материалния свят.

Защо да си купите енергийна гривна? 

  • повишава издръжливостта на тялото Ви;
  • помага на тялото Ви да използва ресурсите си продуктивно;
  • намалява ефектите от стреса;
  • увеличава гъвкавостта на тялото;
  • получавате допълнително захранване с енергия;
  • значително подобрява стабилността.

Ако искате да подобрите общото състояние на организма, да подобрите спортните си постижения, да повишите съпротивителните сили на организма, да отслабнете, да възстановите силите си и завинаги да забравите за стреса и умората, поръчайте този уникален продукт още сега!

Енергийните гривни са предназначени да намалят вредното въздействие на електромагнитните полета върху човешкото тяло. Благодарение на съвременната холографска технология, енергийните гривни позволяват на човек да използва максимално ресурсите на тялото си. За професионалните спортисти и просто феновете на активния начин на живот такова нещо е просто необходимо, тъй като те изразходват енергията на тялото си много по-интензивно от хората, които не спортуват. Енергийните гривни са предназначени да запълнят тази енергия.

Ние Ви предлагаме енергийни гривни на супер цени за всички фенове на активния начин на живот. Благодарение на разнообразието от дизайни на гривни, както и голям избор от размери, тези гривни ще подхождат на всички хора, независимо от пола и телосложението.

Още полезна информация за енергийните гривни: 

При нормални условия човешкото тяло е в състояние да неутрализира електромагнитните лъчи, които са в околната среда, особено в големите градове. Но в резултат на активната съпротива на тялото, нервната система е в постоянно напрежение, което влошава състоянието на тялото като цяло. За това са създадени енергийни фитнес гривни, които помагат за отразяване и преобразуване на електромагнитните лъчи, като по този начин допринасят за подобряване на координацията на движенията, мускулната активност и повишаване на общия тонус на тялото. В допълнение, благосъстоянието и енергийният метаболизъм се подобряват.

Във всяка гривна за спортисти е вградена антена, която контролира отрицателното въздействие на електромагнитното излъчване върху човешкото тяло, намалявайки натоварването на нервната система. Източник на вредно лъчение може да бъде всяка техника или електронно устройство, като мобилен телефон или компютър. Такова излъчване постепенно разрушава електромагнитното поле на човек и следователно затруднява ефективната работа на тялото.

Стилен и полезен аксесоар ли е енергийната гривна?

Енергийните гривни се основават на минерала турмалин, скъпоценен камък, който има благоприятен ефект върху тялото. Турмалинът е добавен към силикона на спортната енергийна гривна. Използвайки я, спортистът ще може да поддържа своето електромагнитно поле в стабилно състояние. Някои бодибилдъри и спортисти използват тази гривна не само като стилен аксесоар и рефлектор на електромагнитни лъчи - енергийна гривна с турмалин замества витамините за растеж на мускулите.

Нервната система включва вегетативната и централната нервна система и в човешкото тяло изпълнява функцията на регулиране. При постоянно носене на гривната електромагнитното излъчване се изравнява и нервната система започва да работи пълноценно. По този начин е полезно да се носи турмалинова гривна за мъже и жени, тъй като допринася за по-добро усвояване на протеини, укрепване на здравето, по-добър сън, повишена устойчивост на тялото към различни инфекции, повишена гъвкавост, сила и издръжливост и намален риск от нараняване. Важно полезно свойство на такива гривни е подобряването на потентността и сексуалната функция.