Трудно ли Ви е да се събудите сутрин? Уморявате ли се бързо? Нямате желание за работа? Лошо настроение и отношение към всичко? Всичко това е заради негативната енергия около нас. В днешния свят трябва да сте в приповдигнато настроение. В крайна сметка само по този начин можем да постигнем целите си. Много зависи от настроението ни.

Въздействието на биополето върху човешкия организъм е доказано неведнъж. Ето защо нашият онлайн магазин предлага иновативна технология - Power Balance. Енергийната гривна е най-новата технология, която има положителен ефект върху състоянието на тялото.

С гривните Power Balance веднага ще усетите повишаване на тонуса, прилив на енергия и сила, подобряване на настроението и т.н.

Гривните Power Balance са предназначени за спортисти, тъй като те се нуждаят от допълнителна енергийна подкрепа (поради голямо натоварване, упражнения, стресови събития).

Ефектът на гривната Power Balance върху тялото:

1) намалява болката

2) ускорява метаболизма

3) Премахва главоболието

4) подобрява кръвното налягане

5) нормализира нервната система

6) възстановява енергийния баланс на тялото.

Гривните могат да се използват не само от професионални спортисти, но и от всеки, който иска да подобри състоянието на тялото си.

Един от основните компоненти е турмалинът. Гривните Power Balance с турмалин подобряват състоянието на нервната система, помагат при рак, подобряват съня.

Турмалинът има благоприятен ефект както върху тялото, така и върху ума. Те създават усещане за спокойствие и сигурност, способни са да събудят творческите способности, да предизвикат весело настроение.

С помощта на гривната Power Balance ще балансирате вътрешната енергия, ще повишите имунитета, ще се отървете от главоболието, ще нормализирате нервната система и ще повишите потентността.

С Power Balance ще забравите какво е стрес. В крайна сметка гривните имат положителен ефект върху нервната система и общото състояние на тялото.

Гривните Power Balance ще бъдат полезни за активните хора. Тъй като подобряват издръжливостта и устойчивостта на стрес. Също така Power Balance ще бъде необходим за учители и студенти, бизнесмени, мениджъри на клиенти и др.

С гривните Power Balance ще почувствате подобряване на тялото, жизненост и нови сили. Гривната няма да Ви създаде дискомфорт. Поставя се лесно и стои добре на ръката.