Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

31 юли Как да разберете какъв размер гривна Ви трябва? Общи правила.
i.atanasova 0 3
Всяка дама при избора си на аксесоари си задава въпроса „Как да преценя кой размер гривна ми трябва?“, особено актуално е това, ако купувате гривна он..
25 юли Пръстени – стилни и винаги актуални
i.atanasova 0 35
Както и да изглеждате – нежна и романтична, смела и дръзка, елегантна и изискана – външният Ви вид трябва да е завършен. Затова трябва да изберете кач..
25 юли Кристали Swarovski – какво е това?
i.atanasova 0 42
Кристалите Сваровски са неприродни кристали с много високо качество, чиято формула не е разкрита изцяло. Благодарение на специалната си структура крис..
18 юли Мъжки обеци – модерно бижу с голяма история
i.atanasova 0 23
Обецата на ухото е едно от най-популярните украшения при мъжете – то ту отива на втори план, ту се оказва на гребена на модата, но поклонници на този ..
18 юли Етикет при носенето на бижута
i.atanasova 0 28
Всяка година модата много се променя, това, което е било красиво и уместно преди две-три години, сега вече не се носи. Модните тенденции се разпростра..
04 юли Пиърсинг на веждата – видове, грижа, зарастване, значение на пиърсинга за мъжете и жените
i.atanasova 0 50
Пиърсингът на веждата е много по-смел начин да покажете личността си от обикновените обеци на ушите. В зависимост от формата на обеците и местата на д..
04 юли Магнитни бижута – ползи от магнитната терапия за цялото тяло!
i.atanasova 0 36
Магнитотерапията е преди всичко естествена терапия. Създаваното чрез магнит магнитно поле прониква свободно и безболезнено в кожата, тъканите и костит..
27 юни Женски пиърсинг – видове, обеци, грижа
i.atanasova 0 54
На практика всяка жена, тийнейджърка и дори момиче носи обеци на ушите. Но никоя от тях дори и не се е замисляла, че това си е пиърсинг. Може би защот..
27 юни Силиконови гривни – видове, особености и сфери на използване
i.atanasova 0 41
Ярките силиконови гриви се харесват много и от възрастните, и от децата. Сувенирните силиконови гривни се използват най-често като рекламен ход, за да..
30 май Как да изберете бижу с емайл?
i.atanasova 0 100
Бижутата с емайл хипнотизират със своята изисканост и красота. Разнообразието от цветове и оттенъци, с които могат да се изрисуват тези бижута, позвол..
23 май Гривни Шамбала – съвети
i.atanasova 0 128
Как да различите фалшивата гривна Шамбала от оригиналната?Оригиналните гривни от марката Shamballa се правят само от скъпоценни камъни. За мъниста се ..
23 май Гривни Шамбала – факти
i.atanasova 0 150
Гривната Шамбала е не просто красиво бижу. В нея е скрит дълбок смисъл и значение. Още повече: Шамбала е талисман, за смисъла на който подозират много..
Показани 1 от 12 | 106 (9 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече