Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

17 яну Как да изберем бижута по възраст: тайни за стилна дама
m.milusheva 0 3
Понякога бижутата издават възрастта по-бързо от цифрите в паспорта. И би било добре, ако годинките са в минус, а не в плюс. В желанието си да изглежда..
12 яну Бижутата, с които не е необходимо да се разделяте докато спите
m.milusheva 0 19
Нека направим резервация предварително: ако искате да живеете стриктно според всички правила за бижута или биоенергии, тогава всички бижута, независим..
05 яну Как да изберем бижута според цветотипа си?
m.milusheva 0 13
Понякога виждате нещо ново на витрината на магазина забижута и замръзвате в страхопочитание от неговата красота. Но веднага щом го пробвате, моментнот..
28 дек Изкуствени диаманти - мойсанити
m.milusheva 0 18
Диамант срещу Моасанит: БлясъкКогато видите диамант да блести, Вие виждате способността му да огъва и пречупва светлината. Когато светлината мине през..
21 дек Енергийни гривни Power Balance (Pover Balance)
m.milusheva 0 57
Трудно ли Ви е да се събудите сутрин? Уморявате ли се бързо? Нямате желание за работа? Лошо настроение и отношение към всичко? Всичко това е заради не..
12 дек Какво точно е мойсанит? Уникална и красива алтернатива на диамантите?
m.milusheva 0 307
Какво е мойсанит? Лабораторно отгледан заместител на диаманта ли е? Въобще не!Моасанитът (известен още като мойсанит) е известен още като силициев кар..
01 дек Как да подарите пръстен на мъж?
m.milusheva 0 95
За силния пол романтиката в една връзка е също толкова важна, колкото и за жените. В периода на букети от бонбони е обичайно да разменяте сладки изнен..
25 ное 10 необичайни начина да поднесете подарък бижу
m.milusheva 0 74
Как да направим изненадата приятна?Купуването на правилния подарък без причина е половината от битката. За да бъде ефектът пълен, той трябва да бъде п..
16 ное Какво представляват бижутата от волфрамова стомана?
m.milusheva 0 83
Волфрамът е сив метал с цвят на стомана. Ценен заради здравината си, волфрамът има подобна на златото плътност и в момента е много популярен в брачнит..
09 ное Бижута 24/7: струва ли си да се разделите с любимите си бижута, докато спите
m.milusheva 0 38
Когато отваряме всяко ръководство, посветено на съхранението на бижута, със сигурност ще срещнем предупреждение: бижутата винаги трябва да се свалят п..
28 окт Идеи за подаръци бижута
m.milusheva 0 128
Без причина: 5 варианта за подаръци за бижута „просто защото“ и 10 необичайни начина да ги поднесетеСпомняте ли си стария анимационен филм, наречен „П..
23 окт 8 съвета за избор на годежни пръстени
m.milusheva 0 62
Ролята на брачните халки в такъв важен празник като сватбата не може да бъде надценена, защото те остават с младите за цял живот. Понякога една двойка..
Показани 1 от 12 | 180 (15 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече