Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

30 апр С какво да носите дълги обеци?
m.milusheva 0 75
Ако имате дълги обеци, които събират прах в кутията Ви или отдавна искате да си купите един нов чифт, но не знаете с какво да ги носите, следните преп..
27 апр Как да избирате бижута според тена на кожата си: ръководство
m.milusheva 0 95
Отивате на специално събитие и не сте сигурни какво бижу да носите? Или може би просто обичате да се украсявате и през делничните дни, но не знаете ка..
20 апр За каква личност говорят Вашите бижута?
m.milusheva 0 68
Забелязвали ли сте някога, че хората около Вас предпочитат да носят едни и същи бижута? Някой обичат пръстени, други залагат на обеци, трети купуват б..
03 апр Синтетичните диаманти, т.е. изкуствени диаманти - мойсанити
m.milusheva 0 81
Мойсанитите са изкуствени диаманти, които са се появили на пазара през последните години и са станали изключително популярни сред потребителите на скъ..
22 март Всичко за аксесоарите
m.milusheva 0 21
Използването на аксесоари е изключително важно за жените. Също така е важно дрехите, бижутата и аксесоарите, които носите, да изглеждат добре заедно и..
15 март Как правилно да комбинирате висулки? - 2 част
m.milusheva 0 87
Как правилно да комбинирате висулки?Висулката е чудесен инструмент за обличане на всеки ансамбъл, който се нуждае от малко елегантност. Могат да се но..
08 март Как да носите висулки? - 1 част
m.milusheva 0 87
Висулките на врата добавят акцент към всяка верига и стилно украсяват изображението. Те са идеални за изразяване на Вашия личен стил и подчертаване на..
01 март 14 невероятни и полезни съвета за носенето на бижута
m.milusheva 0 113
И така, как да изберете бижута, които да допълнят Вас и гардероба Ви? И кой е най-добрият начин да използвате колекцията си от бижута, без да се отегч..
28 фев 6 бижута, които мъжете могат да носят
m.milusheva 0 193
Въпросът дали мъжът трябва да носи бижута по принцип е много двусмислен. Обществото не винаги е готово да приеме факта, че силният пол, както и по-сла..
14 фев Енергийни гривни - революционен продукт на съвременната спортна индустрия
m.milusheva 0 102
Революционен продукт на съвременната спортна индустрия, енергийната гривна позволява на човек да оптимизира консумацията на енергия и да използва ефек..
08 фев Как да изберем правилните обеци за жена 45+
m.milusheva 0 101
От какъв материал не бихте купили обеци?Основното е колко хармонично се вписват в избраното изображение. Универсален вариант са обеци с шипове и халки..
02 фев Как да почистите сребро у дома: най-лесните начини
m.milusheva 0 95
Най-лесните начини за почистване на сребро у дома!Съревновавайки се със златото за сърцата и портфейлите на купувачите, среброто печели по отношение н..
Показани 1 от 12 | 193 (17 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече