Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

12 Oct Магнитни гривни – въпроси и отговори – 2 част
i.atanasova 0 30
Към първа част -> ТУК!Как действа магнитната гривна за отслабване?При носенето на този аксесоар се задействат акупунктурни точки на китката, които въз..
12 Oct Магнитни гривни – въпроси и отговори – 1 част
i.atanasova 0 21
УводИзследователите и специалистите в областта на медицината постоянно са в търсене на „хапче-чудо“, което може да облекчи или да премахне всякакви пр..
24 Sep Бижута от волфрам – предимства и недостатъци
i.atanasova 0 97
Волфрам, по-точно съединението волфрамов карбид, е красив и здрав материал, но това съвсем не е всичко, което можем да кажем за този необикновен метал..
24 Sep Типове обеци
i.atanasova 0 58
В първата част на нашия материал Ви запознахме с различните видове закопчаване на обеците. Тук ще се спрем подробно на типовете обеци и техните имена...
24 Sep Видове обеци и техните имена: от пусети до конго
i.atanasova 0 65
Горчиви сълзи се стичали по бузите на малкото момиче, седящо в ръцете на ненавистната ѝ в този момент майка – току-що са пробили ушите на детето…Разби..
22 Sep Защо поправката на бижу може да увеличи шанса то да се повреди?
i.atanasova 0 19
Всички знаем, че когато скъпоценностите се повреждат, трябва да се поправят, но знаете ли, че поправката на бижута може и да увеличи вероятността те о..
22 Sep Как да изберете мъжки пръстен печат?
i.atanasova 0 16
Когато става дума за пръстени, най-често се споменават жените, но мъжете са започнали да носят пръстени много преди да се появи металът, шаманите са и..
21 Sep Трябва ли венчалните халки да са еднакви?
i.atanasova 0 77
Абсолютно еднакви, допълващо се един-друг или съвсем различни – какви трябва да са пръстените за младоженеца и булката?Когато поставяте един на друг н..
30 Aug Диагностика на личността – бижута – 2 част
i.atanasova 0 45
В първата част (ТУК) разгледахме значението на украшенията като цяло, за стремежите, за очакванията. Тук ще се спрем по подробно на символиката на пръ..
30 Aug Диагностика на личността – бижута – 1 част
i.atanasova 0 32
Как да диагностицираме по бижутата? Защо те наистина отразяват състоянието и настроението на човека и как можем да управляваме този процес?С бижутата ..
16 Aug Как да изберете пръстен?
i.atanasova 0 58
Изборът на бижу е много сложен процес. Тъй като това е скъпа и дългосрочна покупка. Едно от най-универсалните бижута е пръстенът. Пръстени носи почти ..
16 Aug Какво говорят бижутата Ви за личността Ви?
i.atanasova 0 65
Никога няма да имате втори шанс да направите първо впечатление!Това е много вярно!Дрехите, които избирате, маниерът, с който говорите, начинът, по кой..
Показани 1 от 12 | 64 (6 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече