Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

26 авг Всичко за гривната
m.milusheva 0 52
Гривните са сред бижутата, които се използват както от мъже, така и от жени не само в списанията, но и в ежедневието. Моделите на гривни, носени от же..
18 авг Характерът на мъжа може да се определи по бижутата му
m.milusheva 0 59
Мили момичета, нека поговорим за представителите на силната половина на човечеството. Или по-скоро как да разберете всичко за своя избраник още на пър..
09 авг 10 невероятни начина да носите златни бижута
m.milusheva 0 109
Златото е най-трайният от благородните метали. Оценено от откриването си заради блясъка и стойността си, златото някога е било почитано като божествен..
01 авг Интересни факти за гривните
m.milusheva 0 96
Дамски сребърни гривниДамските сребърни гривни - бижута със студен благороден блясък, в които ще се влюби всяка жена. Класическият метал е идеален за ..
29 юли Бижута с мъжки характер. Идеи за подаръци за скъпи мъже
m.milusheva 0 124
Бижутата за един мъж са отражение на неговия характер и всички негови качества.Смелост и решителност, отговорност и строгост, мощ и сила. Така ги обич..
21 юли Аксесоарите разказват за характера на мъжа
m.milusheva 0 63
Знаете ли, че има универсален език на бижутата, който може да разкаже много интересни неща за човека, който ги носи? Разглеждайки аксесоарите, които м..
12 юли Как да разберете характера на мъжа и жената по пръстена? - част 2
m.milusheva 0 53
Защо мъжете носят брачната халка на лявата си ръка?Пръстенът на лявата ръка може да има няколко интерпретации. Например в САЩ, Германия, Португалия, И..
04 юли Как да разберете характера на мъжа и жената по пръстена? - част 1
m.milusheva 0 61
Покажи ми на кой пръст носиш пръстена и ще ти кажа какъв си? Гледайки ръцете на събеседника си, можете предварително да предвидите какво да очаквате о..
28 юни Избор и носене на бижута с цветни камъни: 10 безценни съвета от британския бижутер Кики Макдонау
m.milusheva 0 115
И от кого, ако не от господарката на бижутата калейдоскоп, трябва да поискате съвет как да изберете и носите бижута с цветни камъни? Сигурни сме, че п..
20 юни 4 правила за избор на бижута за дами 45+
m.milusheva 0 107
Младостта е всичко, както се казва. Освен може би бижута, до които момичетата и жените трябва да пораснат. Говорим за масивни бижута и големи диаманти..
13 юни Бижута и характера на жената
m.milusheva 0 146
Една жена винаги е мистерия, но тя дава на другите малки улики за нейния мистериозен вътрешен свят чрез избора на своите бижута.Тези намеци са декорац..
02 юни 7 начина да се грижим за по-евтините бижута
m.milusheva 0 145
Ако имате много аксесоари, със сигурност в кутията Ви се намират някои модерни по-евтини аксесоари, които не са от злат или сребро. Или преди време ст..
Показани 1 от 12 | 162 (14 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече