Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

11 апр Вещи с история – женските гривни – 2 част
i.atanasova 0 10
В първата част на тази статия Ви запознахме подробно с дългата история на женските гривни и с някои много интересни факти около гривните. Натиснете ТУ..
11 апр Вещи с история – женските гривни – 1 част
i.atanasova 0 9
Обеци, огърлици, висулки – сред всички бижута точно гривните са с най-дългата история. Те са преминали пътя от амулети и талисмани до просто декоратив..
20 март Пръстени за мъже – как да изберете? – 3 част
i.atanasova 0 50
В предната част на нашата статия за видовете пръстени за мъже (ТУК) разгледахме общите препоръки за избор и особеностите на мъжките пръстени печати. Т..
20 март Пръстени за мъже – как да изберете? – 2 част
i.atanasova 0 34
В първата част на статия ни за мъжките пръстени (ТУК) разгледахме историята на пръстените през вековете и какви видове пръстени се срещат в съвремието..
20 март Пръстени за мъже – как да изберете? – 1 част
i.atanasova 0 44
Всеки иска да изглежда стилно, модерно, елегантно и при това уникално – да е различен от всички останали. Бижутата и украшенията се смятат за най-добр..
20 март Видове мъжки гривни
i.atanasova 0 31
В съвременния сват, когато индивидуалността излиза на първи план, много хора все по-често търсят различни начини да изразят себе си. И перфектният нач..
07 март Кожени гривни за мъже – как да изберете и как да носите такова бижу?
i.atanasova 0 28
Много мъже и до сега смятат, че бижутата са нещо, което си е само за жени. Но с всяка година тези убеждения стават все по-малко и съвременните мъже по..
07 март Мнението на хиромантите за пръстена на кутрето
i.atanasova 0 38
Обърнете внимание, че много актьори и звезди от шоубизнеса наистина много често носят пръстен на кутрето. Някои избират мънички пръстени. Други предпо..
07 март Учим се да „четем“ по пръстена на кутрето
i.atanasova 0 33
Бижутата, които избираме, и маниера, с който ги носим, могат да разкажат много за нас. При това не само на околните, а и на самите нас. Има неща, коит..
07 март Какво значи пръстенът на кутрето?
i.atanasova 0 30
Колкото и да се противим, езотериката с всеки ден прониква все по-дълбоко и по-дълбоко в живота ни. И ето, вече на езотерична експертиза се подлагат н..
04 фев Съвети за избор на венчални халки
i.atanasova 0 96
Сватбата е един от най-вълнуващите и дългоочаквани събития в живота. Как да изберете брачните си халки, за да бъде символът на вечната любов помежду В..
04 фев Бижута за булки
i.atanasova 0 118
Сватбеното тържество е велик момент в живота на всяка представителка на нежния пол. И в този прекрасен ден със сигурност на всяка жена ѝ се иска да из..
Показани 1 от 12 | 89 (8 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече