Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

26 Jul Какво е медицинско злато или хирургична стомана?
i.atanasova 0 20
В света на бижутата има различни метали, сред които се срещат както скъпоценни, така и не толкова. И невинаги могат да се видят разликите с просто око..
18 Jul Украшения с елементи от епоксидна смола
i.atanasova 0 26
Бижутата с елементи от смола са най-добрият избор за създаване на вълшебен външен вид.Благодарение на прозрачната си текстура смолата запазва и прави ..
18 Jul Как избират бижута мъжете и жените?
i.atanasova 0 18
Начинът на мислене на мъжете и на жените е толкова различен, че сякаш сме от различни планети. Мъжете са целеустремени, отговорни и логични, а предста..
18 Jul През погледа на мъжете: 5 бижута, които ще Ви помогнат да го покорите
i.atanasova 0 25
Кои женски бижута се харесват на мъжете, карат ги да задържат погледа си върху Вас и сърцето им да замира? Попитахме ги. Получи се цяло ръководство за..
12 Jul Бижута: как, защо и с какво се носят? Мнението на мъжете и на жените.
0 22
Сега ще си поговорим за бижутата и тяхната роля в живота на жените. При направен малък експеримент става ясно, че резултатите от него са повече от пла..
27 Jun Дългият век на епоксидната смола
i.atanasova 0 35
Парадоксално е, но епоксидната смола, получена за пръв път преди почти един век, остава много търсен материал.Епоксидните смоли (думата „епоксид“ е об..
27 Jun Колко вредни са бижутата от епоксидна смола?
i.atanasova 0 33
Днес епоксидната смола, както е модерно да се казва, е тренд. От нея се правят бижута, мебели, заливат се подове и стени, правят се часовници, пана, к..
13 Jun Мъжки бижута
0 59
Колкото и странно да звучи, мъжките бижута са се появили по-рано от женските. Силният пол използва различни аксесоари от незапомнени времена. Само зна..
13 Jun Какво трябва да е мъжкото бижу?
i.atanasova 0 47
Мъжете имат много добър подход към детайлите. Ако в живота им се появят бижута, това ще е един премерен избор. Бижуто трябва да отразява характера на ..
13 Jun Муранско стъкло – скъпоценни бижута от скъпоценни материали
i.atanasova 0 50
Кой може да се помисли, че стъклените бижута в един момент ще станат скъпоценни, при това търсенето им расте на нивото на световната мода, а популярно..
07 Jun Пиърсинг за начинаещите: 9 въпроса, на които трябва да знаете отговорите
i.atanasova 0 53
С какво е по-добре да си направите пиърсинг, трябва ли да въртите обецата и как да обработвате правилно раната – вижте отговорите на тези и още важни ..
23 Jul Бижута според зодиакалния знак
i.atanasova 0 226
Трудно е да не се съгласим с това, че бижутата са идеалният подарък. Но често не е много лесно сред безкрайните варианти да се избере подходящото укра..
Показани 1 от 12 | 50 (5 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече