9 често допускани грешки от мъжете, които планират предложение за брак

Posted by i.atanasova 07/06/2019 0 Comment(s)

Всеки мъж е поставен пред голямо предизвикателство, когато избира пръстен за своята избраница.Всеки мъж е поставен пред голямо предизвикателство, когато избира пръстен за своята избраница. Това означава, че трябва да вземе точното решение и да измисли най-оригиналният начин, за да ѝ предложи брак. Е, истината е, че това пък е един от най-вълнуващите моменти за дамите – те обсъждат в детайли с приятелките си поне няколко месеца след това! Затова мъже – стягайте се! Нямате право на грешки – трябва да имате ясен план за всяка стъпка! Не допускайте избор на неподходящ пръстен, защото критиките на жените може да са доста настъпателни. Постарайте се да намерите най-оригиналния!

9 често допускани грешки на мъжете, когато избират годежен пръстен и организират предложението за брак

  1. Не се съобразяват с вкуса и стила на жената – повечето жени са толкова суетни, че избират чорапите си с часове, а какво остава за годежния пръстен! Те очакват от половинката до тях да ги познава добре и да постави на пръста им най-прекрасния аксесоар, който да показват с гордост.
  2. Не проучват достатъчно пазара и търсят прекалено кратък период – е да, в повечето случаи се чувстват като “риба на сухо”, но понякога са нужни сериозни жертви и отделяне на повече време в търсене. Положителното е, че днес има множество сайтове, в които може да откриете мечтания пръстен на вашата дама, без дълго обикаляне по магазините.
  3. Опитват се да налучкат размера, вместо да се постараят да купят точния – ех, мъже, не се научихте! Сега е моментът всички близки приятелки да влязат в роля и да ви съдействат за избора на точния размер на годежния пръстен.
  4. Не вземат предвид съветите на специалистите или пък се доверяват на сляпо – добре е в периода на проучване да “чуете” някои важни съвети, да се запознаете с модните тенденции в бижутата, да разберете към какво се насочват най-вече останалите мъже – по-голяма практичност или по-голям диамант. Разбира се, крайното решение е Ваше , но то трябва да е съобразено с дамата до вас!
  5. Не се съобразяват с практичността при носене на пръстена – насочете се към пръстен, който няма да създава дискомфорт на бъдещата Ви съпруга при извършване на ежедневните дейности. Обикновено това означава не толкова пленителен диамант, а по-скоро красив и семпъл камък, който не стърчи прекалено. В противен случай се закача по дрехи, пълни се с боклуци при приготвяне на храна и т.н..
  6. Забравят да попитат за политиката на връщане, замяна или корекция на пръстена – корекцията е честа практика, но понякога може да се наложи подмяна, ако изборът на мъжа съвсем не се вписва във въображението на дамата.
  7. Пренебрегват модата и разнообразието – мъжете обичат традиционното и смятат, че жените са като тях. Това, че вече сте видели няколко пръстена не означава, че трябва да се ограничите до тези модели. Модните тенденции се сменят, а годежен пръстен се купува веднъж! Дамата трябва да остане възхитена от избора Ви, дори до сега да не сте й подарявали много подаръци.
  8. Развалят изненадата – уверете се, че животът Ви протича естествено, както досега. Не се опитвайте да правите хитри ходове, в които дамата до Вас може да се усъмни. Не зачестявайте със закъсненията след работа, защото това ще предизвика ревност. Жените са много мнителни и бързо ще Ви разкрият.
  9. Не са изготвили добре плана за предложението за брак или изобщо нямат такъв – целият процес на предложение е много по-важен от самия пръстен. Изненадата трябва да бъде зашеметяваща и запомняща се за цял живот. Подгответе се добре предварително, за да мине всичко гладко - без провали!

Leave a Comment