7 причини да изберем среброто пред друг вид бижута

Posted by admin 16/05/2019 0 Comment(s)

Сребърните накити са добър избор - както за ежедневието, така и за по-официален повод.Някои дами пренебрегват среброто като материал за изработка на прекрасно бижу, защото се смята за по-евтина алтернатива на бялото злато. Истината обаче е, че сребърните накити са добър избор - както за ежедневието, така и за по-официален повод. Те никога не излизат от мода, защото са практични, красиви и издръжливи. Някои ги наричат “вечните бижута”, а други смятат, че са възможно най-комбинативните, т.е. няма как да се сгреши с тях. Освен това, повечето модели са толкова невероятни, че все едно са изработени с цел да съответстват на всеки вкус и стил.

7 причини да изберете сребърни бижута

  1. Винаги ще изглеждате модерни и красиви - понякога поддържането в крак с модата е изключително изтощително. Ако се отнася за дрехите е малко по-разумно, но ако трябва на всеки сезон да се сменят и всички аксесоари - това вече е свързано със солидни разходи. Въпреки това обаче, жените са суетни и държат на добрия си външен вид. Най-доброто решение за поддържане на красива визия е да изберете сребърни бижута, които винаги имат място в текущите модни тенденции.
  2. Среброто е материал с висока трайност - разбира се, отнася се за естествения материал сребро - с печат 925. Бъдете наблюдателни за сертификата за качество, защото има много фалшификати на подобни цени, които не притежават същите характеристики, като на среброто. Истинските сребърни аксесоари са много издръжливи - не губят блясъка си дълги години.
  3. Сребърните бижута са лесни за съчетание и подходящи за всяка възраст - това са аксесоари, които можете да носите буквално от детството си. Както стана ясно, те не губят своя моден шик с годините. Не изискват кой знае какви модни познания при съчетаването, за разлика от златните бижута. Подходящи са за почти всеки стил на обличане и дори с разни други аксесоари - часовници, фиби за коса и други.
  4. Изработват се безкрайно много модели - изобилието от форми и модели е огромно поради силното търсене. Заредете се с повече търпение, когато тръгнете на обиколка по магазините за сребро. Широката гама Ви дава множество възможности за избор на сравнително атрактивни цени.
  5. Подходящи са за всякакви поводи - предстои Ви просто небрежна среща с приятели, бизнес среща, вечерно събитие и т.н. Във всеки един случаи семплите сребърни бижута биха били чудесно допълнение към облеклото Ви. Подходящи са както за по-пищни тоалети, така и за изцяло изчистени модели дрехи. Сребристият цвят придава елегантност на всяка визия, като не създава прекалено силна натрапчивост, за разлика от други метали
  6. Лесни са за поддръжка - много дами избягват да купуват сребро, защото веднъж са забелязали, че отдавна забравения пръстен или обеци са потъмнели в кутийката за бижута. Да, вярно е, че среброто губи добрия си вид, когато не се носи прекалено дълго. Има обаче много лесни трикове в домашни условия, с които ще се сдобиете със сребърно бижу, изглеждащо като ново.
  7. Не предизвикват алергии - използването на евтин никел, месинг или други неблагородни метали при изработката на бижута е твърде възможно да предизвика дразнене на кожата. Хората, които са алергични към подобни аксесоари, могат съвсем спокойно да се насочат към среброто. Носете сребърни обеци, колиета, гривни и пръстени с увереност и не се притеснявайте от създаване на дискомфорт върху кожата.

Leave a Comment