10 начина да разчупим визията с брошка

Posted by admin 16/05/2019 0 Comment(s)

Брошката е най-добрият аксесоар-бижу. Брошката е най-добрият аксесоар-бижу. Характерна е с многообразието си от приложения. Има способността винаги да придава акцент на облеклото, на шала, на шапката и на други аксесоари. Понякога е нужно само поставяне на любимата брошка, за да излезете от дома си забележителни. Блясъкът се крие в малките акценти, съчетани по правилния начин. Тази практика, несъмнено, буди по-голямо самочувствие у жената и възхищение от околните.  

10 невероятни приложения на брошката

Ако внезапно ви поканят на важно събитие или официален повод, но нямате достатъчно време да се подготвите, то една брошка винаги може да ви помогне да се явите в ослепителна визия. Ето защо трябва да разполагате поне с няколко вида брошки. Запознайте се с изобилието й на приложение. Изпробвайте всяко едно от тези предложения:

  1. Носете брошката високо на ревера на сако/палто или на рамото - колкото по-високо е поставена, толкова по-голямо внушение създава за силна и класна жена. Придава се и височина на силуета по този начин. Поставянето или на ревера, или на рамото е важно да бъде съобразено единствено с възможността за свободно движение на главата и шията, за да не чувствате дискомфорт на партито.
  2. Поставете я на яката на риза - това е чудесен вариант за хора с къса шия, които искат да направят впечатление, но не и с недостатъка си. Закопчаването на ризата и поставяте на брошка по средата създава илюзия за пищно колие, но без верижка. Изглежда стилно, семпло и впечатляващо. Внимавайте само с избора на риза - заложете на едноцветна, за да изпъкне бижуто Ви.
  3. Върху едноцветен пуловер в ляво или в дясно над гърдите - така една ежедневна визия може да се превърне в по-креативна. Със сигурност ще бъдете забелязани от всеки, с който се разминете по улиците
  4. Използвайте като бижу - всяка една брошка може да се трансформира като висулка, ако я поставите на подходящо колие. В случая може да се използва и кадифена или друг вид панделка и да се завърже около врата. Вариантите като бижу съвсем не се изчерпват дотук, така че проявете малко по-голямо въображение.
  5. “Завържете” шала си - много дами използват шалове като допълнение към визията си, но понякога се забелязват грозни възли. Брошката е чудесен начин за събиране на двата края на шала.
  6. “Закопчайте” жилетката си -  жилетките са твърде удобно и модерно връхно облекло. За да изглеждате още по-добре и да превърнете ежедневната визия в спортно-елеганта, акцентирайте с брошка за закопчаване на жилетката по средата.
  7. Поставете брошка върху шапката - всяка стара и “скучна” шапка може да се превърне в ново кокетно допълнение към аксесоарите в гардероба на една жена. Заложете на блестяща голяма брошка, която буди силно впечатление, или групирайте няколко по-малки, които си подхождат.
  8. Използвайте като катарама на колана - изберете по-голяма и я поставете върху семпъл колан. Имайте предвид, че в този случай трябва да се придържате към горно облекло (блуза, тениска, потник, риза), което да изкарва на показ брошката. Заложете на къси дрехи до пъпа или на риза, загащена в панталон.
  9. На дамска чанта - закачете подходяща брошка на някоя семпла чанта от плат. Използвайте я като закопчалка или някъде отстрани, но внимавайте с кожените материи, защото брошката ще я повреди.
  10. Като аксесоар за коса - брошката е чудесен аксесоар за ластик, лента за коса, шнола, обикновена диадема. Изпъква чудесно на всяка небрежна и официална прическа.
Тагове: брошка бижута

Leave a Comment